Δεσμευόμαστε για την άμεση αποπεράτωση της πλατείας Α. Παπανδρέου στη Λυκόβρυση!

 


Δεσμευόμαστε για την άμεση αποπεράτωση της πλατείας Α. Παπανδρέου στη Λυκόβρυση!

 

Η ποιοτική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής σε κάθε γειτονιά και η αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων χώρων για την επίτευξη του στόχου αυτού, αποτελεί μια από τις βασικές μας προτεραιότητες.

 

Αυτό τόνισε για μια ακόμα φορά ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, ο οποίος την Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2023 βρέθηκε με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «δήμος Μπροστά+» στην πλατεία Ανδρέα Παπανδρέου στη Λυκόβρυση και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους κατοίκους της περιοχής για τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

 

Ο Μάριος Ψυχάλης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Μαρία Αθανασοπούλου, Χριστίνα Βραχλιώτη, Αριστείδης Γριβοκωστόπουλος, Σπυριδούλα Σίννη, Γιώργος Στιβαχτής και Αντώνης Χαριτάκης, διένειμαν ενημερωτικό υλικό με το πρόγραμμα της παράταξης, στο οποίο ψηλά σε προτεραιότητα είναι η αξιοποίηση της πλατείας, που εδώ και χρόνια βρίσκεται σε εγκατάλειψη.

 

Όπως ανέφεραν οι δημότες, τα βασικά προβλήματα της περιοχής είναι τα σπασμένα πεζοδρόμια, η ελλιπής καθαριότητα και οδοφωτισμός, ενώ τη μεγαλύτερη επιβάρυνση δέχεται από την έντονη δυσοσμία από παρακείμενες ρυπαίνουσες επιχειρήσεις.

 

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης δήλωσε:

 

«Μας λειπεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι οι κάτοικοι έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά με τα ίδια προβλήματα σε κάθε γειτονιά. Η πλατεία Ανδρέα Παπανδρέου, δυστυχώς, δεν αποτελεί εξαίρεση. Δέσμευή μας η άμεση αποπεράτωση της πλατείας και η δημιουργία ενός χώρου που οι δημότες θα απολαμβάνουν και θα νιώθουν όμορφα και ασφαλείς».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.