Προωθούμε τον πολιτισμό σε κάθε γειτονιά!

 


Προωθούμε τον πολιτισμό σε κάθε γειτονιά!

Μια υπέροχη βραδιά, γεμάτη χαμόγελα, ξενοιασιά και γεύση από παράδοση, είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε το βράδυ του Σαββάτου, 16 Σεπτεμβρίου 2023, παρακολουθώντας την παράσταση «Το πανηγύρι του Καραγκιόζη», από το Θέατρο Σκιών Σωκράτη Κοτσορέ!

Η Πλατεία Υδραγωγείου στη Λυκόβρυση γέμισε ασφυκτικά μικρούς και μεγάλους φίλους του Καραγκιόζη, ενός από τους πλέον αγαπητούς ήρωες της ελληνικής παράδοσης και απόλαυσαν με την ψυχή τους την παράσταση, που προσφέρθηκε με ελεύθερη είσοδο. Ήταν μια μικρή γιορτή πολιτισμού για την πόλη μας, που απέδειξε πως με μεράκι και αγάπη, μπορούμε να περάσουμε όλοι μαζί, όμορφες βραδιές, να χαρίσουμε χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους και να δώσουμε λίγο περισσότερο χρώμα στην καθημερινότητά μας.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, δήλωσε σχετικά:

«Όλοι μας, από μικρά παιδιά ακόμα, γνωρίσαμε τον Καραγκιόζη, γελάσαμε με τις περιπέτειές του και διδαχτήκαμε από αυτόν. Η τέχνη του Θεάτρου Σκιών είναι συνυφασμένη με την ελληνική παράδοση και αποτελεί σημαντικό κομμάτι του Πολιτισμού μας. Ευχαριστούμε όλους όσοι εργάστηκαν για αυτήν την όμορφη βραδιά, αλλά κυρίως όλους εκείνους, μικρούς και μεγάλους συμπολίτες μας, που την απολαύσαμε μαζί, εδώ στην πλατεία Υδραγωγείου στη Λυκόβρυση. 

Οι γειτονιές μας παίρνουν χρώμα. Ο Πολιτισμός είναι κομμάτι της Ιστορίας μας. Σήμερα κάναμε μια καλή αρχή. Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε εμπράκτως στην τοπική κοινωνία και να προωθούμε τον πολιτισμό σε κάθε γειτονιά!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.