Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας τον Βασίλη Μήκα!

 


Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας τον Βασίλη Μήκα!

 

Μια ακόμα σημαντική προσθήκη στην ομάδα μας, ενός δημότη με πλούσια προσφορά στην πόλη και έντονη παρουσία στα κοινά εδώ και πολλά χρόνια.

 

Ο Βασίλης Μήκας κατοικεί από το 1987 στην Πεύκη. Γεννήθηκε στην Ξάνθη με πατρική καταγωγή από Σιάτιστα Δυτικής Μακεδονίας και μητρική από Σμύρνη & Ιεράπετρα.  Είναι Χημικός Μηχανικός, του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με διπλωματική εργασία σε περιβαλλοντικά θέματα. Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ), και με Μεταπτυχιακή εκπαίδευση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

  

Από το 1985 μέχρι το 2000 απασχολήθηκε σε σημαντική εξαγωγική εταιρία της χημικής βιομηχανίας, στον ιδιωτικό τομέα, σε διευθυντικές θέσεις, και με θέματα διεθνούς εμπορίου προϊόντων αυστηρών προδιαγραφών, αναπτύσσοντας και διαχειριζόμενος σχετικές διαδικασίες ποιότητας, τεχνικού μάρκετινγκ και συγκριτικής αξιολόγησης εμπορικών συνεργασιών. 

 

Από το 2000 δραστηριοποιείται, ως διαχειριστής σε εταιρία ιδιοκτησίας του, στην εμπορία ειδικών χημικών προσθέτων, συνεργαζόμενος με διεθνείς εταιρείες και προμηθεύοντας Ελληνικές εξαγωγικές εταιρείες. Από το 2020 συμμετέχει επίσης ως Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος στο ΔΣ Εταιρείας Εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αθηνών. 

 

Στον Δήμο μας ασχολήθηκε για πρώτη φορά, ως ιδρυτικό μέλος του (νυν) Συλλόγου «Η Πεύκη» και αμέσως μετά ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του κ. Καμάρα το 2006. Το 2014 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και πρώτος σε ψήφους στον Δήμο μας με την παράταξη του κ. Κουμουτσάκου. Επί Προεδρίας του, ο Σύλλογος «Η Πεύκη», διεκπεραίωσε επιτυχώς πρόγραμμα ΕΣΠΑ Κοινωφελούς Εργασίας για τον Δήμο, για επιδότηση της ανεργίας και ενίσχυσης του summer camp, ενώ ταυτόχρονα ανέπτυξε έντονη φιλοζωική, περιβαλλοντική και άλλη κοινωνική δράση. Διετέλεσε και μέλος του ΔΣ του ΑΟ Πεύκης βοηθώντας στο τμήμα του σκάκι.  

 

Βασίλη, καλώς όρισες στην ομάδα μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.