Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τη Φωτεινή Σούνη και την Τόνια Ριζοπούλου!

 


Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τη Φωτεινή Σούνη και την Τόνια Ριζοπούλου!

Με δύο ακόμα πρόσωπα από την κοινωνία των πολιτών, ενισχύεται η ομάδα μας, με σκοπό να σχεδιάσουμε παρέα την επόμενη μέρα στην πόλη. Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τη Φωτεινή Σούνη και την Τόνια Ριζοπούλου!

Η Φωτεινή Σούνη γεννήθηκε στην Νέα Ιωνία και ζει στην Λυκόβρυση από το 1992, όπου και πέρασε τα σχολικά της χρόνια. Σπούδασε μηχανολογία στα ΤΕΙ Πειραιά και εργάστηκε σε διάφορες τεχνικές εταιρείες. Το 2010 άνοιξε την δική της τεχνική εταιρεία, που δραστηριοποιείται κυρίως στον τομέα των δημοσίων έργων. 

Η Τόνια Ριζοπούλου γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στη Λυκόβρυση. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, προπονήτρια κολύμβησης και καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής. Αυτήν την περίοδο κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο ανοικτό Πανεπιστήμιο με θέμα «Αθλητικές Σπουδές». Το 2019 ήταν και πάλι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «δήμος Μπροστά+» και υποψήφιο δήμαρχο το Μάριο Ψυχάλη. Στόχος της να συμβάλει με την επαγγελματική και ακαδημαϊκή της εμπειρία στην βελτίωση των εγκαταστέσεων και του τρόπου λειτουργίας των αθλητικών δομών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Φωτεινή και Τόνια, καλωσήρθατε στην ομάδα μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.