Μέλη Παράταξης

Το ψηφοδέλτιο της Νίκης!

 

Το ψηφοδέλτιο της Νίκης!

Έχουμε την τιμή να παρουσιάσουμε το ψηφοδέλτιο της. Το ψηφοδέλτιο της Νίκης στελεχώνεται από καθαρά πρόσωπα, με γνώσεις και διάθεση να προσφέρουν στην τοπική κοινωνία.


Λυκόβρυση


Αθανασοπούλου Μαρία

Είναι η νεότερη υποψήφια της παράταξής μας. Μαθήτρια 3ης Λυκείου. Ασχολείται με τον τομέα της υγείας στην ειδικότητα της νοσηλευτικής. Έχει μεγάλη αγάπη για τα ζώα και τον εθελοντισμό.

Ανδρινοπούλου Λίνα

Μεγάλωσε και ζει μόνιμα με τις δύο κόρες της στη Λυκόβρυση. Είναι ιδιωτική υπάλληλος. Έχει συμμετάσχει για πολλά χρόνια στους Συλλόγους Γονέων Σχολείων του Δήμου μας, ενώ επί σειρά ετών είχε δική της επιχείρηση στην Πεύκη.


Αποστολάτος Αποστόλης

Ο Αποστολάτος Αποστόλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λυκόβρυση. Είναι Ορθοπεδικός Χειρουργός και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής και Χειρουργικής Σχολής του Universita Degli Studi Di Catanzaro Magna Grecia. Έχει εκπαιδευτεί στο Advanced Trauma Life Support, Basic Life Support και στις Τεχνικές Πλαστικής Χειρουργικής για Γενικούς Χειρουργούς. Ο Αποστόλης έχει προσφέρει τις γνώσεις του ως γιατρός στα Δημοτικά πολυιατρεία στη Λυκόβρυση, όπως επίσης και σε άλλους Δήμους. Ο Αποστόλης θέλει να προσφέρει ως χρήσιμος δημότης στην κοινωνική πολιτική, την πρόληψη και την συνεργασία της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας με το Δήμο. Καλωσορίζουμε τον Αποστόλη στη παράταξη της Νίκης!


Ασημακόπουλος Χαράλαμπος








 Ο Χαράλαμπος Ασημακόπουλος είναι δημότης και κάτοικος Ηλιακού Χωριού. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικός μηχανικός στο ΤΕΙ Αθήνας, ενώ έχει εργαστεί τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Μιλάει αγγλικά, ενώ για χρόνια προσφέρει εθελοντικά στον συνάνθρωπο ως αιμοδότης, τόσο στις τακτικές αιμοδοσίες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, όσο και στην ενορία Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης.

Βογιατζόγλου Ιορδάνης







Γεννήθηκε στη Νέα Ιωνία και το 1996 μετακόμισε στη Λυκόβρυση, όπου πέρασε τα μαθητικά του χρόνια. Είναι μηχανολόγος μηχανικός και διαθέτει μάστερ στη διοίκηση υπηρεσιών από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο. Έχει εργαστεί στον τομέα της ενέργειας και της υγείας από θέσεις ευθύνης. Είναι ιδρυτικό μέλος της παράταξης και εκλέχτηκε το 2019 πρώτος δημοτικός σύμβουλος από την Κοινότητα Λυκόβρυσης. Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου (2019-2022) και είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου μας.

Βραχλιώτη Χριστίνα








Η Χριστίνα Βραχλιώτη γεννήθηκε στη Αθήνα το 1975 και κατοικεί από τότε στην Λυκόβρυση. Έχοντας ζήσει τόσα χρόνια στον τόπο αυτό, γνωρίζει καλά τις ανάγκες του. Είναι παντρεμένη με τον Παύλο Σιμοτόπουλο και έχουν δύο παιδιά, την Χρύσα και το Δημήτρη, ενώ γονείς  της είναι ο Σπυρίδων Βραχλιώτης και η Τζίλντα Κωνσταντινίδη. 

Είναι απόφοιτος γραφικών τεχνών. Επί τρία χρόνια είχε τον δικό της  επαγγελματικό χώρο στην Λυκόβρυση με κοσμήματα και είδη δώρων. Σήμερα δραστηριοποιείται επαγγελματικά με την επισμάλτωση κοσμημάτων σε γνωστή εταιρεία.

Η αγάπη της για τα παιδιά και η αγωνία της  για το μέλλον τους, την οδήγησαν στην απόφαση να ασχοληθεί  ενεργά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση του Δήμου μας, ελπίζοντας, με την εργατικότητα, την αφοσίωση και την ευαισθησία της, να προσφέρει μέλλον για όλους.


Γεωργακοπούλου Εμμανουέλα

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και πήγε σχολείο στην Λυκόβρυση, όπου ζει μέχρι και σήμερα με τον σύζυγό της. Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Αιγαίου με ειδικότητα τις Διεθνείς Σχέσεις και Οργανισμούς του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων στην Περιβαλλοντική Διακυβέρνηση και Βιώσιμη Ανάπτυξη και στην Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων. Ασχολείται με τον χώρο του τουρισμού ως ελεύθερος επαγγελματίας. Στον ελεύθερο χρόνο της κάνει παραδοσιακούς χορούς και ορειβασία.

Ζαρνάβαλος Κωνσταντίνος

Είναι Συνταξιούχος κεντρικού φαρμακείου ΙΚΑ- ΕΟΠΠΥ. Γεννήθηκε στο χωριό Πεζούλα της Λίμνης Πλαστήρα του νομού Καρδίτσας. Είναι παντρεμένος με την Μαρίνα Κιτρινάκη και έχει δύο παιδιά. Με 30 χρόνια στο κεντρικό φαρμακείο του ΙΚΑ, θεωρεί χαρά, αλλά και ευθύνη να συμμετέχει στην επόμενη μέρα της πόλης που αγαπάει και διαμένει σε αυτήν από το 1972. Πιστεύει στην διαδικασία της ενεργούς συμμετοχής στα κοινά του Δήμου. Με αφοσίωση και καλή διάθεση, θέλει να προσφέρει στους συμπολίτες του πολλά πράγματα στην δομή λειτουργίας του Δήμου, οδηγώντας την πόλη εκεί που της αξίζει. Συμμετείχε με την παράταξη «δήμος μπροστά+» στις Δημοτικές εκλογές το 2019.

Καλαμπαλίκης Ιωάννης

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Κατοικεί μόνιμα στη Λυκόβρυση από το 1987 μαζί με την οικογένεια του. Είναι μέλος των Πολυτέκνων του Βορείου Τομέα. Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου. Συμμετείχε με την παράταξη «δήμος μπροστά+» στις 2019, ενώ είναι πρώτος επιλαχών Δημοτικός Σύμβουλος της τοπικής ενότητας Λυκόβρυσης.


Κώτση Αλεξάνδρα







Η Αλεξάνδρα Κώτση είναι 22 ετών, γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στο Ηλιακό Χωριό! Είναι τελειόφοιτη Οικονομικών επιστημών στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από μικρή ηλικία έχει εργαστεί σε αρκετές θέσεις στον ιδιωτικό τομέα, ενώ από το 2016 διδάσκει επαγγελματικό χορό, παραδίδοντας Ομαδικά και Ιδιαίτερα μαθήματα για χορούς ballroom και street latin!

Με την Αλεξάνδρα θα ενισχύσουμε την επόμενη μέρα στον Πολιτισμό και θα ενδυναμώσουμε την παρουσία της νεολαίας στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης!


Μάλαμας Παναγιώτης







Ο Παναγιώτης Μάλαμας είναι ελεύθερος επαγγελματίας με μεταπτυχιακό τίτλο στην Αγγλία. Έζησε και μεγάλωσε στη Λυκόβρυση και η καταγωγή του είναι από την Καλαμάτα. 

Κατέχει πολυετή εμπειρία σε πολλαπλούς τομείς της πληροφορικής και ΙΤ, έχοντας συνεργαστεί με ένα μεγάλο φάσμα εταιριών και οργανισμών στην Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο.


Μανδαμαδιώτου - Χατζηφωτιάδη Ελένη

Γεννήθηκε και ζει μόνιμα στη Λυκόβρυση, όπου εγκαταστάθηκαν οι γονείς της το 1959, εκτός από τα χρόνια που μεγάλωσε στο Μόντρεαλ του Καναδά. Έκτοτε είναι έγγαμη με τον Κυριάκο, έχουν τρία παιδιά και δύο εγγόνια. Είναι πτυχιούχος Κολλεγίου και εργάστηκε στον ιδιωτικό, φαρμακευτικό και τραπεζικό τομέα. Με εξειδίκευση στο διεθνές εμπόριο. Υπηρέτησε στο Σύλλογο Εργαζομένων SocGen Hellas ως γραμματέας. Ως ενεργός πολίτης, έχει διατελέσει στο ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων (1ου & 2ου Δημοτικού Λυκόβρυσης), ήταν τακτικό μέλος του ΚΟΙΠΑΠ και έκτοτε είναι τακτικό μέλος στην Α/βαθμια Σχολική Επιτροπή. Από το 2013 συμμετέχει ως εθελόντρια στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λυκόβρυσης – Πεύκης, καθώς είναι ένθερμη υποστηρίκτρια του σύγχρονου θεσμού των βιβλιοθηκών και παιδικών δράσεων μέσα από πολλούς τομείς. Είναι εθελόντρια στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, με απέραντη αγάπη και σεβασμό για αυτόν τον ευαίσθητο χώρο.


Μαραγκούση Αγάπη








Η Αγάπη Μαραγκούση είναι δημότης και κάτοικος Λυκόβρυσης για περισσότερα από 30 χρόνια!

Εργάζεται ως στέλεχος διοίκησης στο Ταμείο Παρακαταθηκών Και Δανείων, ενώ γνωρίζει πολύ καλά την πόλη, την αγαπά και επιθυμεί να γίνει μέρος της αλλαγής.

Στις δημοτικές εκλογές του 2019 ήταν και πάλι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης-Πεύκης! 

Μαριδάκης Πέτρος

Κάτοικος Λυκόβρυσης τα τελευταία 60 χρόνια. Δραστηριοποιείται ενεργά από το 1978 στην κοινότητα Λυκόβρυσης. Σήμερα, είναι Τοπικός Σύμβουλος Λυκόβρυσης. Επειδή βλέπει τα τελευταία χρόνια την καθημερινή υποβάθμιση του Δήμου μας, θέλει να βοηθήσει με την εμπειρία του και να συμβάλλει στην μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας.


Μπελεχρής Κωνσταντίνος

Γεννήθηκε, ζει μόνιμα και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Λυκόβρυση, στο χώρο των κατασκευών. Είναι παντρεμένος και έχει δύο γιούς. Είναι νυν Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξή μας και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Τέλος, είναι μέλος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Παραπόλας Στράτος








Ο Στράτος Παραπόλας μεγάλωσε στο Πέραμα, όμως, τα τελευταία 12 χρόνια ζει και κατοικεί στην Λυκόβρυση. Είναι 36 ετών και είναι πατέρας μιας 8χρονης κόρης. Ασχολείται επαγγελματικά με τον τομέα των πωλήσεων, έχοντας σημαντική εμπειρία.

Ενεργός πολίτης, ασχολείται συστηματικά με τα κοινά, ενώ τα τελευταία χρόνια συμμετέχει στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, αρχικά στο 1ο Νηπιαγωγείο Λυκόβρυσης και, στη συνέχεια, στο 1ο Δημοτικό Λυκόβρυσης, όπου σήμερα είναι ο πρόεδρος του Συλλόγου.

Σίμου - Διαπούλη Κατερίνα



Η Κατερίνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λυκόβρυση, ενώ η οικογένεια της, είναι από τις πλέον ιστορικές της Λυκόβρυσης.

Η Κατερίνα εργάζεται από 18 ετών στη Λυκόβρυση, αποτελώντας ενεργό και υπεύθυνο πολίτη! Συμμετέχει στις επικείμενες εκλογές, επιδιώκοντας να αλλάξει την καθημερινότητα και να δώσει έμφαση στη νέα γενιά!

Σίννη - Δασκαλοπούλου Σπυριδούλα

Ζει μόνιμα στη Λυκόβρυση μαζί με τον άνδρα της και τα δύο της παιδιά. Είναι Κοινωνιολόγος, αδειούχος Β. Φαρμακείου, πρώην εργαζόμενη και εθελόντρια στο Δήμο Λυκόβρυσης ως υπεύθυνη γραφείου εργασίας και γραφείου υποστήριξης ατόμων που έχριζαν βοήθεια. Έχει εργαστεί στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, μεταξύ άλλων σε σχολείο, στην Κοινωνική Υπηρεσία, τα ΕΛΤΑ, τον ΕΟΠΥΥ, σε φαρμακείο και σε ΚΕΠ. Από το 2019 υπηρετεί την παράταξη από τη θέση του μέλους της επιτροπής Κοινωνικού Παντοπωλείου και υπεύθυνης δράσεων προς εκκλησιαστικά παντοπωλεία.


Τσιλινίκος Νικόλαος







Ο Νικόλαος Τσιλινίκος γεννήθηκε το 1983 στο Τορόντο Καναδά και μετακόμισε στη Λυκόβρυση το 1993, όπου βρίσκεται πλέον το πατρικό της οικογένειας του. Αποφοίτησε από το τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στην Διεθνή Οικονομική και Χρηματοδοτική του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ). 

Από πολύ νωρίς ασχολήθηκε με τις επιχειρήσεις και το εμπόριο, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Πατέρας 2 παιδιών, ξεκίνησε να ασχολείται με τα κοινά μέσα από τη συμμετοχή σε ΔΣ Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και την Ένωση Γονέων. Πλέον, μέσα από τη συνεργασία με τον Μάριο Ψυχάλη, επιδιώκει να προσφέρει ενεργά στο Δήμο και κάθε συμπολίτη μας

Χαριτάκης Αντώνιος



Μεγάλωσε και κατοικεί στη Λυκόβρυση. Είναι παντρεμένος, εργάζεται στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών ως στέλεχος πωλήσεων και από το 2021 αποτελεί μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης. Δηλώνει ενεργός πολίτης και θέλει να εργαστεί για να φτιάξουμε ένα Δήμο πρότυπο.

Χατζημιχάλη Κωνσταντίνα









Η Κωνσταντίνα Χατζημιχάλη είναι κάτοικος Λυκόβρυσης, μητέρα, εργαζόμενη και ενεργός πολίτης! Η οικογένεια της γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λυκόβρυση, ενώ συμμετείχε ενεργά και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές το 2019! Η Κωνσταντίνα αγαπάει και νοιάζεται για την Λυκόβρυση, ενώ κατέχει δίπλωμα παιδαγωγικής επάρκειας από το ΕΚΠΑ! Είναι καθηγήτρια στις επαγγελματικές σχολές του ΟΑΕΔ. Είμαστε βέβαιοι πως η συμμετοχή της Κωνσταντίνας θα δώσει στον ενιαίο μας Δήμο και πιο συγκεκριμένα στη Λυκόβρυση την αίσθηση της φρεσκάδας έχει ανάγκη η κάθε γειτονιά!

Χωματιανός Κωνσταντίνος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λυκόβρυση. Είναι ηλεκτροτεχνίτης στην εταιρεία OTIS ΕΛΛΑΣ. Είναι παλαίμαχος αθλητής του Α.Ο. Λυκόβρυσης. Είναι ενεργός πολίτης και θα προσπαθήσει με τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της παράταξης να συμβάλλει θετικά με όλες του τις δυνάμεις για να έρθει η αλλαγή στο Δήμο μας



Πεύκη

Αγγελικόπουλος Παναγιώτης

Γεννημένος στην Κέρκυρα και κατοικεί μόνιμα στην Πεύκη από το 1978 μαζί με τη σύζυγο και το γιο του. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας με ενασχόληση στις Γραφικές Τέχνες και Ψηφιακές Εκτυπώσεις. Ήταν υποψήφιος στις δυο τελευταίες Δημοτικές εκλογές. Διετέλεσε αναπληρωματικό μέλος Δ.Σ. του ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.


Αλεξοπούλου-Πετράκη Φραντζέσκα

Αγαπά και νοιάζεται ενεργά για την Πεύκη, στην οποία ζει από το 1986 με την οικογένειά της. Με σπουδές στον Κινηματογράφο (Σκηνογραφία-ενδυματολογία) και απόφοιτος σχολής Παιδαγωγών-Νηπιαγωγών, εργάστηκε για αρκετά χρόνια στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Στη συέχεια στον εκδοτικό χώρο, ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και Σύμβουλος Εκδόσεων. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ (2014) και από το 2019 εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου. Είναι (βραβευμένη με Κρατικό Βραβείο) συγγραφέας παιδικών βιβλίων και θέλει τα παιδιά να ζουν όμορφα και έξω από τα παραμύθια, με ποιότητα ζωής και σίγουρο μέλλον.


Αναστασίου Γεώργιος


Είναι μόνιμος Κάτοικος Πεύκης. Πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός, Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Πτυχιούχος παιδαγωγικών σπουδών ΠΑΤΕΣ/ΣΕΛΕΤΕ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ΜΒΑ. Είναι συνταξιούχος από την ΕΑΒ όπου είχε διατελέσει Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού & Τομεάρχης Εκπαιδευτικών συνεργασιών. Είναι παντρεμένος με την Αργυρή Πρωτοπαπαδάκη και έχει τρία παιδιά. Στις εκλογές του 2019 συμμετείχε ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Πολίτες σε Δράση – Λυκόβρυση Πεύκη Μαζί».


Αργίτης Κωνσταντίνος

Είναι οικονομολόγος με 28ετή εμπειρία. Κατέχει 2 μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών και εργάζεται ως υπεύθυνος πιστωτικού ελέγχου σε εταιρεία πολυεθνικού ομίλου. Ενεργός πολίτης, μέλος της πολιτικής προστασίας και εθελοντικών ομάδων και συλλόγων. Ως κύριο χόμπι του έχει το ορεινό τρέξιμο. Είναι Δημότης Πεύκης από το 2008, με έντονη δράση και συμμετοχή στα κοινά, συμμετέχοντας τόσο στις εκλογές του 2014, όσο και του 2019, ενώ αποτελεί τακτικό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ. Έχει μια κόρη 15 ετών.



Βατικιώτης Βασίλειος

Γεννήθηκε το 1972, κάτοικος Πεύκης από το 1984. Είναι μηχανικός πληροφορικής, έχει δουλέψει για εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα τελευταία 15 χρόνια δουλεύει στο εθνικό κέντρο ερευνών Δημόκριτος, συμμετέχει σε εξωτερικά έργα πληροφορικής. Είναι εκπαιδευτής ανεξάρτητης διαβίωσης ΑΜΕΑ και είναι παίκτης μπάσκετ με αμαξίδιο. Συμμετείχε στη παράταξη «δήμος μπροστά +» στις εκλογές του 2019, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.


Γιαννόπουλος Νικόλαος

Ζει μόνιμα στην Πεύκη εδώ και πολλές δεκαετίες. Είναι Πρώην αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ και πρώην Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Πεύκης. Από το 2011 έως το 2013 είχε διατελέσει Αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου. Ενεργός πολίτης, θέλει μέσα από την εμπειρία του να συνεχίσει να προσφέρει για να δει ο Δήμος μας καλύτερες ημέρες.


Γκίκας Σωτήριος

Γεννήθηκε στη Λυκόβρυση το 1981, όπου μεγάλωσε και τελείωσε το σχολείο. Φοίτησε στη σχολή θερμουδραυλικών και αερίων καυσίμων. Εργάζεται ως εργοδηγός τεχνικών έργων στην εταιρεία GS CONSTRUCTIONS. Τα τελευταία χρόνια διαμένει μόνιμα στην περιοχή της Κάτω Πεύκης με τη σύζυγο και τους δύο γιούς του. Έχει διατελέσει για αρκετά χρόνια μέλος των Σχολικών επιτροπών του Δήμου μας.

Γουναροπούλου - Μαστροδημήτρη Σοφία

Είναι μόνιμος κάτοικος Πεύκης, όπου η οικογένειά της διαμένει από το 1963. Έχει σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό του ΕΑΠ και πιστοποίηση του ΕΚΠΑ στην Εταιρική Διακυβέρνηση. Σήμερα είναι Σύμβουλος Εταιρικής Διακυβέρνησης και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Είναι Τακτικό μέλος του ΚΟΙΠΑΠ, ενώ από το φθινόπωρο του 2022 έχει τοποθετηθεί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης. Είναι Μέλος του Δ.Σ. στην Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών «Παναθηναϊκή» παράρτημα Αμαρουσίου_Πεύκης, όπως και του Δ.Σ. του Συλλόγου Γραμμάτων & Τεχνών «ΦΑΙΚΩΝ ΕΝΩΣΗ», Εθελόντρια στο ΣΕΓΑΣ και αιμοδότρια. Έχει διατελέσει μέλος Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων, του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων για 20 περίπου χρόνια σε διάφορες θέσεις, της Ομάδας Αδελφοποίησης του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης-Πεύκης


Γραμμένου Θεοφανία (Φανή)


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Τα τελευταία 22 χρόνια μένει στην Πεύκη. Είναι μια δραστήρια πολίτης του Δήμου μας, συμμετέχοντας ενεργά σε πληθώρα εθελοντικών δράσεων που έχουν ως γνώμονα τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Έχει εκλεγεί Τοπική Σύμβουλος Πεύκης το 2019. Έχει μια κόρη, που είναι μαθήτρια στο Λύκειο.

 Γριβοκωστόπουλος Αριστείδης








Ο Αριστείδης Γριβοκωστόπουλος, γεννημένος το 1997 και με καταγωγή από την Πελοπόννησο, αλλά και την μακρινή Αυστραλία είναι ένας ενεργός δημότης της Πεύκης από το 2002.  

Είναι απόφοιτος του διάσημου London School of Economics (LSE) με πτυχίο στα οικονομικά και ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές του σπουδές το 2024 στη χρηματοοικονομική ιστορία. Επίσης έχει εργαστεί με επιτυχία στον κλάδο των νεοφυών καινοτόμων επιχειρήσεων (startups) στο Λονδίνο, Βερολίνο, στη Βιέννη και τη Στοκχόλμη.   

Για τον Αριστείδη η Πεύκη ήταν η βάση, πάνω στην οποία έχτισε την αριστεία του. Ήδη από τα σχολικά του χρόνια στον Δήμο μας είχε σημαντικές διακρίσεις (σημαιοφόρος, φιναλίστ στο διαγωνισμό της Μαθηματικής εταιρείας, κ.α).  Αξίζει να αναφερθεί ότι το 2015 όταν απόκτησε το IB Diploma από το St. Catherine’s British School στη Λυκόβρυση, πέτυχε επίδοση που τον κατέταξε τότε στο κορυφαίο 1% παγκοσμίως! Την ίδια χρονιά συμμετείχε και κέρδισε έναν πανευρωπαϊκό μαθητικό διαγωνισμό νομισματικών οικονομικών της ΕΚΤ, βραβευόμενος από τον τότε πρόεδρο Μάριο Ντράγκι. Υπήρξε επίσης ενεργό μέλος του τοπικού Συστήματος Αεροπροσκόπων Πεύκης για σχεδόν μια δεκαετία, οπού αναγνωρίστηκε με το βραβείο "Χρυσό Τριφύλλι" σε περιφερειακό επίπεδο. 

Πέρα από τις ακαδημαϊκές και επαγγελματικές του αναζητήσεις, ο Αριστείδης είναι αφοσιωμένος στα κοινά. Αυτή τη στιγμή είναι αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας φοιτητών στο LSE, ενώ συμμετέχει ενεργά στον Ελληνικό Σύλλογο Αποφοίτων του LSE (HAALSE), καθώς και στην Fabian Society, μια αξιόλογη και ιστορική δεξαμενή σκέψης του προοδευτικού χώρου. 

Γρυλλής Βασίλειος

Κατάγεται από το Αίγιο και κατοικεί μόνιμα στην Πεύκη από το 1969. Είναι παντρεμένος με τη Ρούλα Αντωνοπούλου και έχει δύο κόρες και πέντε εγγόνια. Είναι συνταξιούχος του ταμείου εθνικής οδοποιίας και πρόεδρος του πανελλήνιου συλλόγου συνταξιούχων Τ.Ε.Ο. Ως μόνιμος κάτοικος της Πεύκης ασχολήθηκε με τα κοινά και συμμετείχε σε επιτροπές για το περιβάλλον. Διετέλεσε μέλος Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων στο 2ο δημοτικό, 2ο γυμνάσιο και Λύκειο Πεύκης. Είναι εκλεγμένος Τοπικός Σύμβουλος Πεύκης με την παράταξη του Μάριου Ψυχάλη από το 2019.


Δούκα Κλεονίκη (Νίκη)

Είναι 25 ετών. Γέννημα θρέμμα του Δήμου μας. Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας, μεταπτυχιακή σπουδάστρια ψηφιακών μέσων και διοίκησης επιχειρήσεων. Σήμερα είναι εν ενεργεία Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης με την παράταξη "δήμος Μπροστά+".


Ελμαζάι Έρβις








Ο Έρβις γεννήθηκε το 2003 και είναι φοιτητής στο τμήμα της Δημόσιας Διοίκησης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Μεγάλωσε στην Πεύκη, όπου τελείωσε και το Λύκειο, με βαθμό απολυτηρίου άριστα. Κατοικεί στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, του οποίου είναι γέννημα θρέμμα. Αγαπά τον Δήμο μας και τους ανθρώπους του και θα ήθελε με όλη του την καρδιά να συμβάλλει στην εξέλιξή του στον μέγιστο βαθμό.

Αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί ενεργά στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, καθώς από τα εφηβικά του χρόνια συμμετείχε στις σχολικές μαθητικές κοινότητες και, μάλιστα, στον ρόλο του προέδρου των 5μελών και 15 μελών μαθητικών συμβουλίων, κάτι που τον έκανε να καταλάβει το πόσο πολύ του αρέσει η κοινωνική προσφορά και η ενεργός συμμετοχή στα κοινωνικά /τοπικά δρώμενα.

Στο Λυκείο ήταν ένας άριστος μαθητής, αφήνοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις τους εκπαιδευτικούς του. Ο ακαδημαϊκός του κλάδος έχει θέσει ήδη τις βάσεις για κριτική σκέψη και αντιμετώπιση συνθετών καταστάσεων. 


Ζαρωτιάδης Χάρης

Γέννημα θρέμμα Πευκιώτης. Κατοικεί μόνιμα στην περιοχή της Κάτω Πεύκης μαζί με τη γυναίκα και τα τρία παιδιά του. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και ασχολείται επαγγελματικά ως ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας στην Πεύκη.


Ζουμπουλίδης Μάριος

Με καταγωγή από τη Χαλκίδα, κατοικεί μόνιμα με την οικογένεια του στην Πεύκη από το 1991. Είναι απόφοιτος Τεχνικής Σχολής και για τριάντα χρόνια είχε πρακτορείο διανομής τύπου στην Πεύκη και στην ευρύτερη περιοχή. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ασχολείται με το γενικό εμπόριο. Συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές το 2019 με την παράταξη της «Συμμαχίας Πολιτών», με υποψήφιο δήμαρχο το Γιάννη Θεοδωρακόπουλο.


Κανέλλου Ελένη (Λέλα)

Η γιατρός μας! Σπούδασε Ιατρική στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και στη συνέχεια για 10 χρόνια εγκαταστάθηκε στη Γερμανία για ειδίκευση και εκπαίδευση. Έκανε μετεκπαίδευση ως παιδίατρος – υγιεινολόγος. Εργάστηκε ως ιδιώτης γιατρός, αλλά και ως Παιδίατρος στο ΙΚΑ. Ζει μόνιμα στην Πεύκη και έχει τρία παιδιά. Σήμερα είναι Συνταξιούχος και της αρέσει να ασχολείται με τα κοινά του τόπου μας, καθώς ενδιαφέρεται για το καλό του Δήμου, ώστε να έχουν τα παιδιά και τα εγγόνια της ένα καλύτερο επίπεδο ζωής. Συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές το 2019 με την παράταξη της «Συμμαχίας Πολιτών», με υποψήφιο δήμαρχο το Γιάννη Θεοδωρακόπουλο.


Καπενή Γκαμπριέλα







Η Γκαμπριέλα γεννήθηκε στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, έχοντας ελληνική ρίζα από τον Έλληνα παππού της, Τριαντάφυλλο - Βαγγέλη Πανταζή. Είναι Χημικός Μηχανικός MSc, με πολυετή απασχόληση στις περιβαλλοντικές και χημικοτεχνικές μελέτες, επί δεκαετία σύμβουλος αδειοδοτήσεων επιχειρήσεων  του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνάς (ΒΕΑ). Μητέρα δυο αγοριών μηχανολόγων μηχανικών, στους οποίους δίδαξε την αξία του να συνδυάζουν τις σπουδές τους με τον αγαπημένο τους άθλημα το μπάσκετ , στο οποίο δραστηριοποιούνται αμφότεροι ως αθλητές του Α.Ο. Πεύκης, όπως επιτυχημένα έκανε και η ίδια ως δυο φορές πρωταθλήτρια Ελλάδος στο βόλεϊ , με τις ομάδες του Παναθηναϊκού και Φ.Ο. Βριλησσίων. Συνεχίζει να συμμετέχει στα ετήσια πανελλήνια τουρνουά των βετεράνων με την ιστορική ομάδα του Εθνικού Γ.Σ. Αθηνών. Η εμπειρία και οι γνώσεις της γύρω από τον πρωταθλητισμό, θα είναι εξαιρετικά πολύτιμες στην προσπάθεια μας να στηρίξουμε όλα τα σωματεία της πόλης μας.


Καρανάσος Χαράλαμπος

Είναι γέννημα θρέμμα Πευκιώτης. Σε λίγο καιρό ολοκληρώνει τις σπουδές του από το τμήμα ελληνικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Πρώτη φορά συμμετείχε στα κοινά το 2019. Από τότε έως σήμερα εκπροσωπεί την δημοτική παράταξη στα διοικητικά συμβούλια των δύο νομικών προσώπων του Δήμου μας ΠΕΑΠ και ΚΟΙΠΑΠ.

Κωστάκου Αθανασία

Από την παιδική της ηλικία διαμένει μόνιμα στην Πεύκη όπου αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Πεύκης. Είναι μητέρα ενός αγοριού 20 ετών, φοιτητή της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Είναι απόφοιτος Ιδιωτικής σχολής του Τμήματος Αγγλομαθών Γραμματέων Διευθύνσεως και γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Ισπανικά. Απασχολείται  ως  Διοικητικός-Λογιστικός  στο  Εθνικό  Κέντρο  Έρευνας  Φυσικών  Επιστημών «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» όπου έχει αποκτήσει πολυετή εμπειρία στην Διοικητική οργάνωση και υποστήριξη καθώς και στην Οικονομική διαχείριση. Ορίζεται και ενίοτε εκλέγεται ως αιρετός εκπρόσωπος σε διάφορες επιτροπές στο εργασιακό της περιβάλλον. Έχει διατελέσει ενεργό μέλος στα Δ.Σ. των συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων σε σχολεία του δήμου μας (Ε΄ Νηπιαγωγείο και Γ΄ Δημοτικό Πεύκης) καθώς και γραμματέας στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του δημόσιου Πρότυπου Σχολείου Αναβρύτων (Γυμνάσιο & Λύκειο). Από το 2019, όταν συμμετείχε για πρώτη φορά στις εκλογές, συνεχίζει την κοινωνική της δράση παρακολουθώντας και συμμετέχοντας ενεργά στα κοινά του Δήμου μας. Προσδοκά και ευελπιστεί να συμβάλλει στην αλλαγή και στην βελτίωση των συνθηκών ζωής που τόσο ανάγκη έχει ο Δήμος μας.


Μαγκουρίλου Μαρίνα

Κατοικεί μόνιμα στην Πεύκη από το 1979. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει μεγάλη επαγγελματική εμπειρία στη Διοίκηση στον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα. Δραστήρια και δημιουργική, είναι παράλληλα υποψήφια διδάκτωρ στα πληροφοριακά συστήματα. Σήμερα, εργάζεται ως υψηλόβαθμο στέλεχος της Οικονομικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Παιδείας. Είναι μέλος φιλοζωικών οργανώσεων.


Μαρκαντώνη Ανδριανή









Η Ανδριανή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πεύκη, όπου και κατοικεί μέχρι και σήμερα. Έχει σπουδάσει Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Από το 2015 εργάζεται σε τεχνικό γραφείο, που δραστηριοποιείται στις πιστοποιήσεις ανελκυστήρων και ανυψωτικών μηχανημάτων.

Έχει υπάρξει μέλος του τμήματος ενόργανης, της ομάδας μπάσκετ Α.Ο. Πεύκης, καθώς και στο Εργαστήρι Ζωγραφικής Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης με συμμετοχή και στις ετήσιες εκθέσεις αυτού και τη διαχείριση της σελίδας του στα social media. 

 

Ματζαβέλλα Βασιλική

Μεγάλωσε στην Πεύκη και αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο. Είναι Διδάκτωρ Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Λυκόβρυση ως εκπαιδευτικός. Είναι τακτικό μέλος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Επίσης, είναι μέλος του ΠΕΑΠ και του ΚΟΙΠΑΠ.


Μέγας Γιάννης



Ο Γιάννης Μέγας με σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, έχει αυτοδιοικητική εμπειρία και γνωρίζει τα προβλήματα του τόπου, καθώς έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος, ενώ έχει θητεύσει και ως στέλεχος του ΟΤΕ A.E.!

Γνωρίζει κάθε γειτονιά της Πεύκης και είναι ενεργός πολίτης με διάθεση να δουλέψει σκληρά μαζί μας και να κάνουμε έναν καλό αγώνα για το καλό της πόλης μας!


Μήκας Βασίλης

Ο Βασίλης Μήκας κατοικεί από το 1987 στην Πεύκη. Γεννήθηκε στην Ξάνθη με πατρική καταγωγή από Σιάτιστα Δυτικής Μακεδονίας και μητρική από Σμύρνη & Ιεράπετρα.  Είναι Χημικός Μηχανικός, του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με διπλωματική εργασία σε περιβαλλοντικά θέματα. Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ), και με Μεταπτυχιακή εκπαίδευση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Από το 1985 μέχρι το 2000 απασχολήθηκε σε σημαντική εξαγωγική εταιρία της χημικής βιομηχανίας, στον ιδιωτικό τομέα, σε διευθυντικές θέσεις, και με θέματα διεθνούς εμπορίου προϊόντων αυστηρών προδιαγραφών, αναπτύσσοντας και διαχειριζόμενος σχετικές διαδικασίες ποιότητας, τεχνικού μάρκετινγκ και συγκριτικής αξιολόγησης εμπορικών συνεργασιών. 

Από το 2000 δραστηριοποιείται, ως διαχειριστής σε εταιρία ιδιοκτησίας του, στην εμπορία ειδικών χημικών προσθέτων, συνεργαζόμενος με διεθνείς εταιρείες και προμηθεύοντας Ελληνικές εξαγωγικές εταιρείες. Από το 2020 συμμετέχει επίσης ως Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος στο ΔΣ Εταιρείας Εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αθηνών. 

Στον Δήμο μας ασχολήθηκε για πρώτη φορά, ως ιδρυτικό μέλος του (νυν) Συλλόγου «Η Πεύκη» και αμέσως μετά ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του κ. Καμάρα το 2006. Το 2014 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και πρώτος σε ψήφους στον Δήμο μας με την παράταξη του κ. Κουμουτσάκου. Επί Προεδρίας του, ο Σύλλογος «Η Πεύκη», διεκπεραίωσε επιτυχώς πρόγραμμα ΕΣΠΑ Κοινωφελούς Εργασίας για τον Δήμο, για επιδότηση της ανεργίας και ενίσχυσης του summer camp, ενώ ταυτόχρονα ανέπτυξε έντονη φιλοζωική, περιβαλλοντική και άλλη κοινωνική δράση. Διετέλεσε και μέλος του ΔΣ του ΑΟ Πεύκης βοηθώντας στο τμήμα του σκάκι. 


 Μπακάλης Χρήστος









Ο Χρήστος Μπακάλης είναι Ταξίαρχος Ε.Α. της ΕΛ.ΑΣ, ενώ ξεκίνησε την σταδιοδρομία του ως αξιωματικός στο Α.Τ. Πεύκης, όπου και διετέλεσε Διοικητής του.

Ακόμη, υπηρέτησε σε πολλές νευραλγικές υπηρεσίες της Αστυνομίας, καθώς επίσης εκπαιδεύτηκε σε πολλά επιμορφωτικά σεμινάρια με αντικείμενο, κυρίως, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση των κρίσεων.

Έχει τιμηθεί με πολλές διακρίσεις κατά την διάρκεια της καριέρας του  για το ήθος και την επαγγελματική του επάρκεια.

Ο Χρήστος Μπακάλης είναι ενωτικός, συνεπής και σταθερός στις αρχές του, συμμετέχοντας ενεργά στις δημοτικές εκλογές, τόσο το 2014, όσο και το 2019!

Ως Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Πεύκης, συνεισέφερε τα μέγιστα για την δημιουργία τόσο του κλειστού γηπέδου – μπαλόνι στην Άνω Πεύκη (Χρ. Μωραΐτης), όπως επίσης στην απόκτηση από το Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης της πλατείας στην κάτω Πεύκη, στο οικόπεδο «Ντουμάνη» (Κολοκοτρώνη, Βίτσι, Βαρβαρίγου).

Μπόλλας Παναγιώτης

Γεννήθηκε στην Πεύκη το 1967. Έλκει την καταγωγή του από το νησί της Χίου. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα του εμπορίου από το 1989. Για δεκαέξι συναπτά έτη, από το 1998 έως το 2014 και από το 2019 έως σήμερα εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος. Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Πεύκης κατά τα έτη 2007 και 2008 και Πρόεδρος των ΚΑΠΗ Πεύκης κατά τα έτη 2009 και 2010. Σήμερα, είναι εν ενεργεία Πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ. Έχει διατελέσει από το 2019 – 2021 Αντιδήμαρχος καθαριότητας και Αναπληρωτής Δήμαρχος.

Μυλωνάκης Δημήτρης









0Ο Δημήτρης Μυλωνάκης γεννήθηκε το 1999 και ζει από τότε στην Πεύκη. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής του ΕΚΠΑ. Από τα φοιτητικά του χρόνια έχει εργαστεί σε διάφορες θέσεις και εταιρείες, ενώ έχει αναπτύξει δραστηριότητα σε συλλογικές και ομαδικές δράσεις. Όπως ο ίδιος τονίζει: «Νοιάζομαι την πόλη μας και επιθυμώ, με τον ενθουσιασμό και το ομαδικό πνεύμα που με διακρίνουν, να συνεισφέρω ενεργά στη βελτίωση της. Μαζί με τον Μάριο Ψυχάλη να πάμε τον Δήμο μας Μπροστά!».


Νικόλα (Λιλιάνα) Γιάννα

Είναι μια δυναμική γυναίκα, μια αγωνίστρια και μαχήτρια της ζωής. Διαμένει μόνιμα στο Δήμο μας αρκετά χρόνια και Διατηρεί μια μικρή επιχείρηση στην Πεύκη. Ήταν υποψήφια με την παράταξη "δήμος Μπροστά+" και το 2019.


Νικολαΐδου Μαρήλια

Είναι γέννημα θρέμμα Μαγκουφανιώτισσα. Σπούδασε στην Ιταλία, όπου και εργάστηκε ως μοντελίστ – πατρονίστ και, στη συνέχεια, εργάστηκε ως καθηγήτρια στην ίδια σχολή. Στην Ελλάδα είχε για πολλά χρόνια το δικό της ατελιέ. Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν σε τεχνικό γραφείο, αξιοποιώντας τις αρχικές της σπουδές πάνω σε υπολογιστές και γραμματειακή υποστήριξη. Από το 2016 ασχολείται ενεργά με τα κοινά και από το 2019 - 2022 υπήρξε τακτικό μέλος των ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ και ΠΕΑΠ. Θέλει ο τόπος της να διατηρήσει να αξιοποιήσει το φυσικό του κάλλος και να υπάρξει μια ουσιαστική κοινωνική πολιτική για τους ασθενέστερους.


Νικολάου Κωνσταντίνος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πεύκη, όπου ζει μόνιμα με τη γυναίκα και τα δύο παιδιά του. Είναι Χημικός και εργάζεται σε μεγάλη βιομηχανική εταιρεία. Στρατεύτηκε το 2019 στο συνδυασμό "δήμος Μπροστά+" με τη φιλοδοξία, μέσα από πρωτοβουλίες και δράσεις της παράταξης να συμβάλει στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας, να βοηθήσει να γίνει η ζωή όλων των δημοτών καλύτερη σε κάθε γειτονιά του Δήμου μας.

Ντάφλος Απόστολος







Ο Αποστόλης Ντάφλος γεννήθηκε το 1955 στην Αθήνα. Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Αρχικά, εργάστηκε επί τρία χρόνια ως ορκωτός ελεγκτής στον ιδιωτικό τομέα και, στη συνέχεια, επί 39 χρόνια εργάστηκε στον δημόσιο τομέα. Επί 17 χρόνια υπήρξε στέλεχος της Ανεξάρτητης Αρχής Επιτροπή Ανταγωνισμού. Κατόπιν, επί 22 χρόνια εργάστηκε στο υπουργείο ανάπτυξης & επενδύσεων και άσκησε καθήκοντα μέχρι και της θέσεως του προϊστάμενου διεύθυνσης.

Έχει δυο παιδιά 36 & 32 χρονών. Μένει στην Πεύκη και είναι δημότης αυτής από το 1984. Στις δημοτικές εκλογές του 2006 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Συσπείρωση Πολιτών Πεύκης".


Ντούσκας Γεώργιος

Διαμένει μόνιμα μαζί με την οικογένεια του στην Πεύκη. Είναι πρώην στέλεχος του Υπουργείου Παιδείας. Η 30χρονη εμπειρία του στο χώρο της δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης αποτελεί εγγύηση σωστού χειρισμού των ευαίσθητων θεμάτων της Παιδείας.

Παπαναστασίου Νικόλαος

Μεγάλωσε και ζει μόνιμα στο Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης. Είναι απόφοιτος Λυκείου και σπουδαστής Μουσικής Τεχνολογίας. Έχει εργαστεί στον Δήμο Κηφισιάς και έχει μικρή εμπειρία στο online marketing. Έχει έναν δυναμικό καλλιτεχνικό χαρακτήρα και θέλει να τον χρησιμοποιήσει προς όφελος του Δήμου. Θέλει την ένωση των πολιτών ανεξάρτητα από πολιτικές πεποιθήσεις, καθώς για το καλό του Δήμου πρέπει να είμαστε ένα.


Ραπτάκης Ορφέας

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηλιακό Χωριό. Ασχολήθηκε με τον πρωταθλητισμό στον υγρό στίβο, καθώς ήταν μέλος της Εθνικής Ομάδας καταδύσεων με διεθνείς συμμετοχές. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής ΑΠΘ και σήμερα εργάζεται ως δικηγόρος. Είναι ο πρώτος επιλαχών Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη "δήμος Μπροστά+" το 2019.

Ροκάς Θεοχάρης

Μεγάλωσε και ζει μόνιμα στην Πεύκη. Είναι απόφοιτος μηχανικός χωροταξίας πολεοδομίας και περιφερειακής ανάπτυξης, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ολλανδία. Είναι από το 2009 ελεύθερος επαγγελματίας και δραστηριοποιείται στο χώρο των ανακαινίσεων και οικοδομών. Έντονο χαρακτηριστικό του είναι η ενασχόληση και η ανησυχία του για τα κοινά και το περιβάλλον από μικρή ηλικία.


Σαβέριος Αναστάσιος

Κατοικεί μόνιμα στην Πεύκη από τεσσάρων ετών. Έχει σπουδάσει Μηχανολόγος Μηχανικός και έχει ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Αγγλία. Εργάζεται τα τελευταία χρόνια ως ιδιωτικός υπάλληλος. Ενεργός πολίτης που ασχολείται με τα κοινά αρκετά χρόνια και θέλει με τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της παράταξής μας να βοηθήσει ώστε ο Δήμος μας να έχει ένα καλύτερο μέλλον.



Σαουλίδης Νικόλαος

Ο φαρμακοποιός μας! Κάτοικος Πεύκης εδώ και 40 χρόνια. Ιδιοκτήτης φαρμακείου επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας. Σήμερα είναι υπεύθυνος του κοινωνικού φαρμακείου του Δήμου μας. Είναι παντρεμένους και έχει δύο παιδιά.


Σαρμά Παναγιώτα






Η Παναγιώτα Σαρμά γεννήθηκε στην Τραχειά  Αργολίδος και κατοικεί στην Πεύκη τα τελευταία 25 χρόνια, ενώ έγινε και επίσημα δημότης από το 2004. Είναι Λογίστρια - Φοροτεχνικός και ως ελεύθερη επαγγελματίας στηρίζει την πόλη μας, διατηρώντας την έδρα της στην Πεύκη. Όπως η ίδια δηλώνει: «Πιστεύω στο όραμα του Μάριου Ψυχάλη και της παράταξης “δήμος Μπροστά+” και συντάσσομαι μαζί τους για το καλό της πόλης μας. Επιθυμώ να ασχοληθώ με τα κοινά  με σκοπό να  συμβάλλω  με την εμπειρία  και τις  γνώσεις μου  στην βελτίωση και διατήρηση της ποιότητας  στην  καθημερινότητα των συμπολιτών μου».


Σπηλιόπουλος Χάρης








Με βασικό στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και τη δυναμική ανάπτυξη του Δήμου Πεύκης - Λυκόβρυσης ο Χάρης θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του ώστε να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των δημοτών.

Διαθέτει ευρεία επαγγελματική εμπειρία σε ηγετικές θέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με ειδίκευση στο σχεδιασμό ψηφιακής-διοικητικής στρατηγικής με επιτυχίες στην υλοποίηση ιδιαίτερα πολύπλοκων έργων. Με την αποφασιστικότητα και τη προσήλωση του στην αποτελεσματικότητα, θα βοηθήσει στη διαμόρφωση ενός καλύτερου, ανθρωποκεντρικού, σύγχρονου Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης όπου μεγάλωσε και ζει τα τελευταία χρόνια με την οικογένεια του.



Στιβαχτής Γεώργιος

Κατοικεί στην Πεύκη από το 1989 και ζει μόνιμα πλέον με την οικογένεια του στο Ηλιακό χωριό. Έχει σπουδάσει Οικονομικά της Υγείας. Στην επαγγελματική του σταδιοδρομία έχει αναλάβει μεγάλα πρότζεκτ για τη διαχείριση ομάδων και έργων στον τραπεζικό τομέα. Από το 2011 εργάζεται στον όμιλο του ΟΤΕ. Ασχολείται ενεργά με τα κοινά του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης από το 2019 και είναι γραμματέας της ανεξάρτητης παράταξης "δήμος Μπροστά+".

Σωτηρίου Κώστας








Ο Κώστας Σωτηρίου είναι κάτοικος και δημότης Πεύκης από το 1980. Επαγγελματίας δημοσιογράφος επί 29 συναπτά έτη, έχει να παρουσιάσει μια σημαντική πορεία ως αθλητικός συντάκτης (παρουσιαστής εκπομπών και σχολιαστής αγώνων) στην Ελληνική Ραδιοφωνία και Τηλεόραση, καθώς και στις εφημερίδες "Το Βήμα" και "Τα Νέα". 

Ενεργό μέλος των δημοσιογραφικών ενώσεων ΠΣΑΤ, ΕΣΗΕΑ και AIPS, βραβευμένος, μάλιστα από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου δύο φορές για την δουλειά του. Σημαντικό κομμάτι της πορείας του η συγγραφή της αυτοβιογραφίας του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή Μάικ Μπατίστ. Σύζυγος και υπερήφανος πατέρας δυο παιδιών, που είναι το μέλλον και, για να τους το χαρίσει καλύτερο και πιο αισιόδοξο, θα αγωνιστεί μαζί μας.

Τζιμοπούλου Αλίκη

Κατοικεί μόνιμα στην Πεύκη από το 1979, όπου και τελείωσε το σχολείο. Εργάστηκε 30 χρόνια στην Alpha Bank, εκ των οποίων τα 17 στο κατάστημα της Πεύκης. Τα τελευταία 14 χρόνια κατείχε τη θέση της διευθύντριας σε καταστήματα του δικτύου των Βορείων Προαστίων. Τον τελευταίο χρόνο εργάζεται σε εταιρεία εισαγωγής και εξαγωγής καλλυντικών ως υπεύθυνη του τμήματος logistics and purchasing. Όντας μονογονεϊκή οικογένεια με μια μικρή κόρη 6 ετών, νιώθει υποχρέωση να συμβάλει πλέον ενεργά στα κοινά με σκοπό να δει την κόρη της και όλα τα παιδιά να μεγαλώνουν σε ένα περιβάλλον ασφαλές, όμορφο και καθαρό. 


Τριανταφύλλου Δημήτριος

Είναι Γέννημα θρέμμα Πευκιώτης, με μικρασιατικές ρίζες. Είναι υπομηχανικός-μηχανολόγος. Έχει εργαστεί σε μεγάλες εταιρείες, όπως 3MLOGOPEPSICO. Τα τελευταία σχεδόν είκοσι χρόνια εργάζεται στο χώρο της προσχολικής-νηπιακής εκπαίδευσης. Η ενεργή ενασχόληση του με τα κοινά ξεκίνησε το 2019. Ως ενεργός πολίτης πιστεύει ότι πρέπει να συμβάλλει και ο ίδιος στην αλλαγή που χρειάζεται ο Δήμος μας.


Τσακνιά Γιάννα







Η Γιάννα Τσακνιά είναι μία δημότης που γνωρίζει την πόλη, έχει έντονο αίσθημα της προσφοράς και με σημαντική εμπειρία στην κοινωνική πολιτική. Συνταξιούχος του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης, ζει στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης τα τελευταία 13 χρόνια και γνωρίζει καλά τα προβλήματα του. Στις εκλογές του 2019 ήταν και πάλι υποψήφια με την παράταξη «δήμος Μπροστά+» με επικεφαλής τον Μάριο Ψυχάλη.

Φαραστέλη Μαρία


Είναι Απόστρατος Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας με ειδικότητα στα οικονομικά. Έχει 25ετή εμπειρία στα οικονομικά, λογιστικά και ελεγκτικά κέντρα, καθώς και εμπειρία οργάνωσης διοίκησης, γραμματειακής υποστήριξης και δημόσιες σχέσεις. Έχει αθλητικές συμμετοχές με διακρίσεις σε δράσεις του Σώματος. Είναι μητέρα δύο παιδιών και κατοικεί μόνιμα από το 1979 στην Άνω Πεύκη. Επιθυμεί αυτή η πόλη να ξαναγίνει όμορφη, ασφαλής, καθαρή για τους κατοίκους της, μια πόλη που θα νιώθει ευχάριστα να ζει κανείς.


Φασουλά Κατερίνα


Γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε, ζει και εργάζεται στην Πεύκη. Είναι απόφοιτος του 5ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης, του 1ου Γυμνασίου και του 1ου Λυκείου Πεύκης. Είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάζεται ως εκπαιδευτικός-δασκάλα στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Είναι δημοτική σύμβουλος του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης, τακτικό μέλος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής, αναπληρωματικό μέλος της οικονομικής επιτροπής και πρώην γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου.

Συνθέτουμε δυνάμεις προκειμένου να δώσουμε ξανά μέλλον και προοπτική στο Δήμο Λυκόβρυσης - Πεύκης. Ήδη έχει συγκροτηθεί ο βασικός πυρήνας υποψηφίων του συνδυασμού, ο οποίος διευρύνεται συνεχώς με τη συμμετοχή ενεργών πολιτών που οραματίζονται ένα δήμο βιώσιμο και ανοικτό για όλους, χωρίς εξαιρέσεις, διακρίσεις και αποκλεισμούς. Η αισθητική του Δήμου μας είναι σήμερα η αισθητική ενός Δήμου που τραυματίζεται καθημερινά και επίμονα. Ο τρόπος με τον οποίο εμείς αναπτύσσουμε την οπτική μας επικοινωνία και αναδεικνύουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας του Δήμου οφείλεται στην εξαιρετική δουλειά του Νικηφόρου Τρομπούκη, στην στρατηγική επικοινωνία και εξαιρετική δουλειά του. Γιατί η αισθητική είναι η αλήθεια μας. Σε κάθε περίπτωση η αισθητική πρέπει να παίξει κυρίαρχο ρόλο στον σχεδιασμό και τη δόμηση του δήμου. Γιατί όπως εύστοχα παρατήρησε ο Mάνφρεντ Zακ, σπουδαίος Γερμανός ιστορικός τέχνης, «αισθητική δεν σημαίνει τίποτε άλλο παρά ποιότητα ζωής.