Τιμάμε όλες τις σημαντικές γιορτές της Ορθοδοξίας

 


Τιμάμε όλες τις σημαντικές γιορτές της Ορθοδοξίας

Την 29η Ιουνίου τιμάται η μνήμη των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου. Μια σημαντική γιορτή της Ορθοδοξίας μας, στην οποία είμαστε παρόντες και συμμετέχουμε, όπως οφείλουμε, με κατάνυξη και σεβασμό.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, παραβρέθηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην Πεύκη, όπου και παρακολούθησε την Θεία Λειτουργία, στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος, Κύριλλος.

Σημαντικές προσωπικότητες του κλήρου συμμετέχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις, όπως ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεος, καλεσμένος για τις ημέρες της Ιεράς Πανηγύρεως του Μητροπολίτη Κυρίλλου.

Στην ιερή δοξολογία συμμετείχε εκτός από τον υποψήφιο Δήμαρχο Μάριο Ψυχάλη, ο Κωνσταντίνος Αργίτης, Χαράλαμπος Καρανάσος, Μαρία Φαραστέλη, ο Γιάννης Καλαμπαλίκης και η Λέλα Κανέλλου, υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Στο περιθώριο της Θείας Λειτουργίας, ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης  δήλωσε:

«Η σημερινή είναι μια πολύ σημαντική ημέρα της Ορθοδοξίας μας. Τιμάμε τη μνήμη των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, εδώ στην πόλη μας, παρουσία σπουδαίων προσωπικοτήτων. Ευχόμαστε χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία, αγάπη και χαμόγελα.». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.