Συγχαρητήρια για την προσπάθεια σε όλους τους μαθητές της πόλης μας!

 


Συγχαρητήρια για την προσπάθεια σε όλους τους μαθητές της πόλης μας!

Στη γιορτή των αποφοίτων του 1ου Λυκείου Πεύκης, παραβρέθηκαν ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης και στελέχη της παράταξης «δήμος Μπροστά+», όπου είχαν την ευκαιρία να συγχαρούν τους μαθητές της Γ’ Λυκείου για την προσπάθειά τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

 Όπως ήταν αναμενόμενο, η γιορτή ήταν πλημμυρισμένη με χαμόγελα, αλλά και συγκίνηση για ένα ταξίδι ζωής που ολοκληρώνεται και ένα άλλο που μόλις ξεκινά. Τον Μάριο Ψυχάλη συνόδευαν ο γραμματέας της παράταξης «δήμος Μπροστά+», Γιώργος Στιβαχτής και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Καλαμπαλίκης, Αθανασία Κωστάκου, Μαρήλια Νικολαΐδου, Γιώργος Ντούσκας, Σπυριδούλα Σίννη και Δημήτρης Τριανταφύλλου.

 Αμέσως μετά, ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης δήλωσε:

 «Κάθε σχολική χρονιά που φτάνει στο τέλος της κουβαλάει μια χαρά και μια αισιοδοξία για το μέλλον που έρχεται, αλλά και μια νοσταλγία για τα όμορφα, αθώα χρόνια που τελειώνουν. Οι μαθητές της Γ’ Λυκείου έδωσαν έναν δύσκολο και σημαντικό αγώνα στις εξετάσεις τους και δικαιούνται να χαμογελούν. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθειά τους και να ευχηθώ να έχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Αλλά και αν ακόμα αυτά δεν έρθουν, δεν θα πρέπει να έχουν στενοχώρια, αλλά να κοιτούν μπροστά. Με πίστη, σκληρή δουλειά και αγάπη σε ό,τι κάνουν, τα πάντα είναι δυνατά. Ευχή μου είναι να μην σταματήσουν να ονειρεύονται. Και δέσμευσή μας να είμαστε στο πλευρό τους και να στηρίζουμε με όποιον τρόπο μπορούμε. Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια και καλή σταδιοδρομία σε ό,τι κάνουν από εδώ και πέρα!».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.