Πάντα δίπλα σε όλους τους μαθητές της πόλης μας

 


Πάντα δίπλα σε όλους τους μαθητές της πόλης μας

Πιστοί στην δέσμευσή μας να είμαστε πάντα κοντά σε όλους τους μαθητές της πόλης μας, παρακολουθήσαμε με χαρά και χαμόγελο την καλοκαιρινή γιορτή του Γυμνασίου Λυκόβρυσης, με αφορμή την ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, Μαρία Αθανασοπούλου, Χριστίνα Βραχλιώτη, Νίκος Σαουλίδης και Σπυριδούλα Σίννη, βρέθηκαν στο σχολείο, όπου παρακολούθησαν την τελετή που είχαν ετοιμάσει οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί και ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι σε όλους.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης ανέφερε:

«Τα παιδιά μας, οι μαθητές της πόλης μας, είναι πάντα η προτεραιότητά μας. Η καρδιά μας γεμίζει με αισιοδοξία για το μέλλον κάθε φορά που βρισκόμαστε ανάμεσά τους. Αλλά και με ευθύνη να τους προστατεύσουμε, να στηρίξουμε τα όνειρά τους και να τους δώσουμε όλα εκείνα τα απαραίτητα εργαλεία για να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους. Με ενίσχυση των σχολικών δομών, των ενισχυτικών προγραμμάτων και με όποιον άλλο τρόπο έχουμε τη δυνατότητα. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθειά τους και αυτή τη σχολική χρονιά. Καλό καλοκαίρι και χαρούμενες διακοπές σε όλους!».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.