Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον Έρβις Ελμαζάι!

 


Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον Έρβις Ελμαζάι!

Συνεχίζουμε την επένδυση στη νέα γενιά, καλωσορίζοντας στην ομάδα μας τον Έρβις Ελμαζάι. Ο Έρβις γεννήθηκα το 2003 και είναι φοιτητής στο τμήμα της Δημόσιας Διοίκησης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Όπως μας συστήνεται ο ίδιος: «Μεγάλωσα στην Πεύκη, όπου τελείωσα και το Λύκειο, με βαθμό απολυτηρίου άριστα. Κατοικώ στον Δήμο Λυκόβρυση – Πεύκης, του οποίου είμαι γέννημα θρέμμα. Αγαπώ τον Δήμο μας και τους ανθρώπους του και θα ήθελα με όλη μου την καρδιά να συμβάλλω στην εξέλιξή του στον μέγιστο βαθμό.

Αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ ενεργά στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, καθώς από τα εφηβικά μου χρόνια συμμετείχα στις σχολικές μαθητικές κοινότητες και, μάλιστα, στον ρόλο του προέδρου των 5μελών και 15 μελών μαθητικών συμβουλίων, κάτι που με έκανε να καταλάβω το πόσο πολύ μου αρέσει η κοινωνική προσφορά και η ενεργός συμμετοχή στα κοινωνικά /τοπικά δρώμενα.

Στο Λυκείο ήμουν ένας άριστος μαθητής, αφήνοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις τους εκπαιδευτικούς μου. Ο ακαδημαϊκός μου κλάδος έχει θέσει ήδη τις βάσεις για κριτική σκέψη και αντιμετώπιση συνθετών καταστάσεων. Τώρα είναι η ώρα, η θεωρία αυτή να γίνει πράξη, με σκοπό την εξέλιξη του Δήμου Λυκοβρυσης - Πεύκης σε όποιον τομέα θα μπορούσα να φανώ χρήσιμος. Η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες/συνδημότες μου, αλλά και η επιθυμία για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης αποτελεί το μοναδικό κίνητρο για να είμαι υποψήφιος με την παράταξη “δήμος Μπροστά+” με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Μάριο Ψυχάλη, έναν άνθρωπο με πραγματικό όραμα, θέληση και ικανότητα!».

Νέοι άνθρωποι, φρέσκιες ιδέες, όραμα για σκληρή δουλειά. Έρβις, καλωσόρισες στην ομάδα μας!

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.