Συγχαρητήρια στους ζωγράφους της πόλης μας!

 


Συγχαρητήρια στους ζωγράφους της πόλης μας!

Συνεχίζοντας την πλούσια πολιτιστική δραστηριότητα και παρουσία στα δρώμενα της πόλης μας, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τα έργα που ετοίμασαν οι καλλιτέχνες του ΠΕΑΠ, στην Έκθεση ζωγραφικής που παρουσίασαν στην αίθουσα «Μ. Αναγνωστάκης». 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης, οi δημοτικοί σύμβουλοι Ιορδάνης Βογιατζόγλου και Κώστας Ξανθόπουλος, ο γραμματέας της παράταξης «δήμος Μπροστά+», Γιώργος Στιβαχτής, το μέλος ΔΣ ΠΕΑΠ Αντώνης Χαριτάκης, οι υποψήφιες Μαρία Αθανασοπούλου, Χριστίνα Βραχλιώτη, Αθανασία Κωστάκου, Μαρήλια Νικολαΐδου και το μέλος της παράταξης Κυριάκος Κατσόγιαννος, επισκέφθηκαν την έκθεση και θαύμασαν τις δημιουργίες των ζωγράφων της Καλλιτεχνικής Ομάδας της πόλης μας.

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης δήλωσε:

 «Είναι πράγματι εντυπωσιακό κάθε φορά το συναίσθημα που μας γεννούν οι δημιουργίες των ζωγράφων της πόλης μας. Δεν είναι μόνο το ταλέντο που, αναμφισβήτητα ξεχωρίζει, αλλά αυτή η έμπνευση και η αγάπη για την Τέχνη, που αποτελούν έμπνευση για όλους μας. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους και να τους ευχηθώ να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος να μας συναρπάζουν. Από την πλευρά μας, οφείλουμε να είμαστε πάντα στο πλευρό τους και να στηρίξουμε την καλλιτεχνική δημιουργία. Δεσμευόμαστε για έμπρακτη στήριξη των καλλιτεχνών με την δημιουργία χώρου μόνιμης έκθεσης των υπέροχων δημιουργιών τους! Τους αξίζει και είναι χρέος μας να τους τον προσφέρουμε».

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.