Παρόντες και στη γιορτή του ΓΣ Φοίνικας

 


Παρόντες και στη γιορτή του ΓΣ Φοίνικας

Στην γιορτή λήξης της αγωνιστικής περιόδου του αθλητικού σωματείου ΓΣ Φοίνικας παραβρέθηκαν ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης και στελέχη της παράταξης «δήμος Μπροστά+», όπου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όμορφες επιδείξεις από τους αθλητές του συλλόγου.

Τον Μάριο Ψυχάλη συνόδευσαν ο δημοτικός σύμβουλος Ιορδάνης Βογιατζόγλου, ο γραμματέας της παράταξης, Γιώργος Στιβαχτής και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Αργίτης, Χαράλαμπος  Ασημακόπουλος, Εμμανουέλα Γεωργακοπούλου, Γιάννης Καλαμπαλίκης, Λέλα Κανέλλου, Μαρήλια Νικολαΐδου, Κώστας Ξανθόπουλος, Δημήτρης Τριανταφύλλου, Μαρία Φαραστέλη και Αντώνης Χαριτάκης.

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης ανέφερε:

«Μια ακόμα αγωνιστική περίοδος ολοκληρώθηκε, με τους αθλητές της πόλης μας να δείχνουν το καλύτερο πρόσωπό τους και να στέλνουν το μήνυμα του “ευ αγωνίζεσθαι”. Θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Συλλόγου, Δήμο Κασάπογλου, την διοίκηση και τους προπονητές του Συλλόγου για το πολύ καλό αποτέλεσμα. Είμαστε πάντα παρόντες, στηρίζουμε τις προσπάθειες όλων των συλλόγων μας και δεσμευόμαστε για την δημιουργία νέων αθλητικών χώρων, ώστε κάθε ένας από αυτούς να έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει τη δική του στέγη. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και καλό καλοκαίρι!».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.