Απολαμβάνουμε και στηρίζουμε κάθε δράση που προωθεί τον Πολιτισμό

 


Απολαμβάνουμε και στηρίζουμε κάθε δράση που προωθεί τον Πολιτισμό

Ο Πολιτισμός, όπως και ο Αθλητισμός, αποτελούν σημαντικά κομμάτια της κοινωνίας μας. Είναι η ανάγκη να δραπετεύουμε από την καθημερινότητα, αλλά και να καλλιεργούμε το πνεύμα, την ψυχή, τα συναισθήματα. Ο Πολιτισμός μας κάνει καλύτερους ανθρώπους και για το λόγο αυτό, σε κάθε ευκαιρία και με όποιον τρόπο μας δοθεί η ευκαιρία, τον απολαμβάνουμε ως θεατές και τον στηρίζουμε με πρωτοβουλίες και δράσεις για την ανάπτυξή του.

 Ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης και στελέχη και υποψήφιοι της παράταξης «δήμος Μπροστά+» παρακολούθησαν την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023, την όμορφη μουσικοθεατρική παράσταση που παρουσίασε το ΠΕΑΠ με τίτλο «Μ’ ένα τραγούδι θα στο πω», στο θεατράκι της πλατείας Ελευθερίας στη Λυκόβρυση. 

Ήταν μια παράσταση, μέσα από τα τραγούδια της οποίας ξετυλίχθηκε όλος ο 20ος αιώνας στην Ελλάδα, φέρνοντας μνήμες και εικόνες που μας έκαναν όλους να αγαλλιάσουμε. 

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης δήλωσε: 

«Ήταν μια εξαίρετη βραδιά που μας συγκίνησε, μας ταξίδεψε και μας δημιούργησε όμορφα συναισθήματα. Θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια στους συντελεστές της παράστασης, τους ερμηνευτές Μαρία Σουλτάτου και Ζαχαρία Καρούνη, τον ηθοποιό Χριστόδουλο Στυλιανού και, βεβαίως, την ορχήστρα που τους συνόδεψε, για αυτή την πολύ γλυκιά βραδιά που μας χάρισαν. 

Είμαστε δίπλα σε κάθε πρωτοβουλία που προωθεί τον Πολιτισμό, ενός από τα βασικά κομμάτια της ύπαρξής μας. Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις και συμβάλλουμε με θέσεις και προτάσεις. Ο Πολιτισμός μας είναι πολύτιμο αγαθό. Και χρέος μας είναι να εξασφαλίσουμε πρόσβαση και συμμετοχή για όλους».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.