Πάντα παρόντες στις γιορτές των μαθητών μας

 


Πάντα παρόντες στις γιορτές των μαθητών μας

Πολυπληθής και πάντα με χαμόγελο ήταν η παρουσία των στελεχών και υποψηφίων της παράταξης «δήμος Μπροστά+» στις γιορτές λήξης των σχολείων της πόλης μας, πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές.

Συγκεκριμένα, ο δημοτικός σύμβουλος Ιορδάνης Βογιατζόγλου, ο γραμματέας της παράταξης, Γιώργος Στιβαχτής και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Αργίτης, Χαράλαμπος Ασημακόπουλος, Σοφία Γουναροπούλου, Χαράλαμπος Καρανάσος, Μαρήλια Νικολαΐδου, Κώστας Ξανθόπουλος, Σπυριδούλα Σίννη, Μαρία Φαραστέλη, Κατερίνα Φασουλά, παρακολούθησαν τις γιορτές στο Ειδικό Σχολείο Κωφών, το 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Λυκόβρυσης και το 4ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης, όπου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις επιδόσεις και τις καλλιτεχνικές παρουσίες των μαθητών της πόλης μας.

Άπαντες χειροκρότησαν με θέρμη και εξέφρασαν το θαυμασμό για το ταλέντο, το χαμόγελο και τις ωραίες εκδηλώσεις που προετοίμασαν.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους Συλλόγους Γονέων για τις αξιέπαινες προσπάθειες τους και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα σχολεία μας. Η παράταξή μας είναι πάντα παρούσα στο πλευρό των μαθητών της πόλης μας. Είναι αυτονόητο πως θα έχουν πάντα τη στήριξή μας και μαζί θα αγωνιστούμε για να τους προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό. Για τα παιδιά μας, για το μέλλον της πόλης μας.

 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.