Θερμά συγχαρητήρια στο προσωπικό και τη διοίκηση των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών

 


Θερμά συγχαρητήρια στο προσωπικό και τη διοίκηση των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών

Με χαμόγελο, ευχάριστη διάθεση και αγάπη, είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την γιορτή λήξης της σχολικής περιόδου των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΚΟΙΠΑΠ, Παναγιώτη Μπόλλα και τα τακτικά μέλη των ΔΣ ΚΟΙΠΑΠ, Σοφία Γουναροπούλου και ΠΕΑΠ, Χαράλαμπο Καρανάσο, βρέθηκαν ανάμεσα στις παιδικές φωνές και παρακολούθησαν την πολύ όμορφη γιορτή που δημιούργησαν τα παιδιά.

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, δήλωσε:

«Κάθε φορά που βρισκόμαστε ανάμεσα στα παιδιά μας, γεμίζουμε χαρά και αισιοδοξία ότι το μέλλον είναι μπροστά μας και μας περιμένει να το συναντήσουμε. Η γιορτή που ετοίμασαν τα παιδιά, με την υπέροχη, βεβαίως, προσπάθεια του εκπαιδευτικού προσωπικού, αντικατοπτρίζει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται, την οποία οφείλουμε να χειροκροτήσουμε και να στηρίξουμε με κάθε τρόπο. Θα ήθελα να δώσω θερμά συγχαρητήρια στην διευθύντρια των παιδικών σταθμών της πόλης μας, κα Σταυρούλα Βαρδάκου, η οποία άοκνα συντονίζει όλη αυτή την προσπάθεια. Οι γονείς γνωρίζουν πως εμπιστεύονται τα παιδιά τους στα καλύτερα χέρια και αξίζουν τα εύσημα σε όλους. Συγχαρητήρια και στον πρόεδρο του ΚΟΙΠΑΠ, Παναγιώτη Μπόλλα, για την εξαιρετική συνεργασία του με το προσωπικό, που οδηγεί σε αυτά τα όμορφα αποτελέσματα. Και οι τρεις παιδικοί σταθμοί μας, αξίζουν την προσοχή και τη στήριξη όλων μας. Δέσμευσή μας είναι πως θα είμαστε στο πλευρό τους με όλη μας την καρδιά!».

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.