Δίπλα σε κάθε αθλητικό σωματείο που δίνει ώθηση στη νέα γενιά!

 


Δίπλα σε κάθε αθλητικό σωματείο που δίνει ώθηση στη νέα γενιά!

Τα αθλητικά σωματεία αποτελούν σημαντικούς πυλώνες για το μέλλον της πόλης μας, καθώς δίνουν ώθηση στη νέα γενιά να αναπτυχθεί, να ακολουθήσει δρόμους μακριά από παθογένειες και να διεκδικήσει τα όνειρά της.

Οι γιορτές των αθλητικών συλλόγων της πόλης μας είναι μια μεγάλη ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από κοντά τη δουλειά που γίνεται και να χειροκροτήσουμε με θέρμη τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών και των προπονητών τους.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, παραβρέθηκε στη γιορτή λήξης της αγωνιστικής περιόδου του σωματείου Αστέρας Πεύκης και παρακολούθησε τις επιδείξεις των αθλητών. Αμέσως μετά δήλωσε:

«Είναι μεγάλη μας τιμή να έχουμε στην πόλη μας σωματεία με την προσφορά και τις επιτυχίες, όπως ο Αστέρας Πεύκης. Θερμά συγχαρητήρια στην προπονήτρια, Βαρβάρα Βοϊβόδα και τους συνεργάτες της για το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Μας κάνει να αισθανόμαστε περισσότερο αισιόδοξοι ότι το μέλλον της νέας γενιάς διαγράφεται λαμπρό. Αυτό, ωστόσο, προϋποθέτει και την δική μας στήριξη σε κάθε προσπάθεια των  συλλόγων μας. Όραμά μας είναι να δώσουμε ίσες ευκαιρίες σε όλους, να αναπτύξουν τα ταλέντα τους και να προωθήσουν τον μαζικό αθλητισμό σε κάθε γειτονιά. Δέσμευσή μας η δημιουργία νέων αθλητικών χώρων, αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο πόρο και ευκαιρία, ώστε κάθε σωματείο να αποκτήσει την δική του “στέγη” και επαρκείς πόρους να πετύχει τους στόχους του».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.