Φροντίζουμε τις γειτονιές μας, προστατεύουμε την πόλη μας

 


Φροντίζουμε τις γειτονιές μας, προστατεύουμε την πόλη μας

Το καλοκαίρι μπορεί να έχει έρθει και το μυαλό των περισσότερων να βρίσκεται στην θερινή άδεια, όμως, τα προβλήματα της πόλης δεν πηγαίνουν διακοπές. Η παράταξη «δήμος Μπροστά+» συνεχίζει αδιάκοπα την επαφή με την κοινωνία, φροντίζοντας να καταγράψει όλα τα προβλήματα και να έχει την απόλυτη εικόνα της πόλης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, ο γραμματέας της παράταξης, Γιώργος Στιβαχτής, ο δημοτικός σύμβουλος Ιορδάνης Βογιατζόγλου και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Αγγελικόπουλος, Κώστας Αργίτης, Εμμανουέλα Γεωργακοπούλου, Φανή Γραμμένου, Χαράλαμπος Καρανάσος, Μαρήλια Νικολαΐδου, Δημήτρης Τριανταφύλλου, Μαρία Φαραστέλη και Αντώνης Χαριτάκης, βρέθηκαν στις γειτονιές και διαπίστωσαν και πάλι τα σημαντικά και άλυτα προβλήματα που, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες δημιουργούν μεγαλύτερη επιβάρυνση στους πολίτες.

Η καθαριότητα είναι το μείζον όλων, καθώς, τίθεται σοβαρό θέμα υγιεινής, με τις θερμοκρασίες να έχουν ανέβει κατακόρυφα και να δημιουργούν εστίες μόλυνσης σε πολλές γωνιές της πόλης. Ταυτόχρονα, οι δημότες εξέφρασαν πολλά παράπονα για μια ακόμα φορά για τον ελλιπή οδοφωτισμό, που, ειδικά το βράδυ, δημιουργεί αίσθημα ανασφάλειας. Και, βεβαίως, η μετακίνηση πεζών, ΑμεΑ, γονιών με μωρά στα καροτσάκια και ηλικιωμένων, όπως διαπιστώνουμε καθημερινά, αποτελεί ένα δύσκολο και επικίνδυνο εγχείρημα, καθώς είναι υποχρεωμένοι να μετακινούνται σε κακοσυντηρημένα πεζοδρόμια, αντιμετωπίζοντας συνεχώς σοβαρά προβλήματα για την ασφάλειά τους. Είναι μια κατάσταση που όλοι ζητούν να αλλάξει το συντομότερο. 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης  δήλωσε σχετικά:

«Είναι πλέον σαφές ότι η πόλη έχει εγκαταλειφθεί προ πολλού στην τύχη της. Εδώ και χρόνια βρισκόμαστε καθημερινά στους δρόμους και καταγράφουμε τα προβλήματα. Μας λυπεί το γεγονός ότι, παρά τις αδιάκοπες επισημάνσεις μας, η εικόνα στις γειτονιές μας δεν βελτιώνεται στο ελάχιστο, αντίθετα, διαρκώς όλο και χειροτερεύει. Δεν υπάρχει άλλο περιθώριο. Οφείλουμε να δώσουμε ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση. Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία, φροντίζουμε τις γειτονιές μας, προστατεύουμε την πόλη μας. Δεν είναι απλώς μια προεκλογική δέσμευση. Είναι μια στάση ζωής. Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης και οι δημότες του αξίζουν πολλά περισσότερα. Ήρθε ο καιρός να αρχίσουμε να ανταποδίδουμε την υπομονή τους στην πολυετή ταλαιπωρία που έχουν υποστεί». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.