Πάντα κοντά στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς της πόλης μας

 


Πάντα κοντά στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς της πόλης μας

Στις καλοκαιρινές γιορτές των 2ου και 3ου Δημοτικών Σχολείων Πεύκης βρέθηκαν ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης και στελέχη της παράταξης «δήμος Μπροστά+», όπου και παρακολούθησαν όμορφες δράσεις που ετοίμασαν οι μικροί μαθητές της πόλης, υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους.

Με πολύ χαμόγελο και ευχές για ένα όμορφο καλοκαίρι, είδαμε να ξετυλίγεται μπροστά μας το ταλέντο, η αθωότητα και η αγνή, αυθεντική ψυχή των παιδιών μας, που μας γεμίζουν αισιοδοξία πως το μέλλον μπορεί και πρέπει να γίνει καλύτερο.

Τον Μάριο Ψυχάλη συνόδευσαν ο δημοτικός σύμβουλος Ιορδάνης Βογιατζόγλου και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Σωτήρης Γκίκας, Βασίλης Γρυλλής, Χάρης Ζαρωτιάδης, Μαρήλια Νικολαΐδου, Σπυριδούλα Σίννη, Δημήτρης Τριανταφύλλου.

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, δήλωσε:

«Για μια ακόμα φορά, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε όμορφες, παιδικές εκδηλώσεις και να γίνουμε κι εμείς για λίγο παιδιά. Είναι πάντα ιδιαίτερα σημαντικό να βρισκόμαστε ανάμεσα στους μαθητές της πόλης μας, γιατί είναι εκείνοι που μας θυμίζουν ότι οφείλουμε να έχουμε διαρκώς τη σκέψη μας μόνο στο καλό και σε ό,τι τους χαρίζει χαμόγελο, ασφάλεια και ευτυχία. Θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια στους διευθυντές των σχολείων και το εκπαιδευτικό προσωπικό για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν. Θα είμαστε πάντα στο πλευρό τους και θα στηρίζουμε με διάλογο, ευήκοα ώτα και προτάσεις κάθε προσπάθειά τους. Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές για την δική τους προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια της χρονιά και ευχόμαστε να περάσουν όμορφες, ξέγνοιαστες διακοπές!».

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.