Συγχαρητήρια στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης Magufana FC!

 


Συγχαρητήρια στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης Magufana FC!

Ο Αθλητισμός της πόλης μας συνεχίζει να φέρνει σημαντικές διακρίσεις και να μας κάνει περήφανους! Η ποδοσφαιρική ομάδα Magufana FC αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης, κατακτώντας το Urban Cup, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 8x8 που διεξήχθη στη Σόφια της Βουλγαρίας, κερδίζοντας στον τελικό την ομάδα των Mexicans από το Ισραήλ, με 4-3 στα πέναλτι!

Μια παρέα φίλων πριν από κάποια χρόνια ξεκίνησε ένα όμορφο ποδοσφαιρικό ταξίδι, έφτασε αρχικά στο να πρωταγωνιστεί και να κυριαρχεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και, στη συνέχεια, μέχρι την κορυφή της Ευρώπης, κάνοντας την πόλη μας περήφανη, φέρνοντας τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στην Ελλάδα.

Το παράδειγμά τους αξίζει όχι μόνο των συγχαρητηρίων μας, αλλά και της απόλυτης στήριξής μας. Είναι η απόδειξη πως, όταν υπάρχει θέληση και σκληρή δουλειά, όλα μπορούν να συμβούν. Είναι, επίσης, ένα παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό, ότι τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι.

Έχουμε χρέος να στηρίξουμε όλα τα σωματεία, σε κάθε άθλημα και με όλες μας τις δυνάμεις. Αυτή είναι η δέσμευσή μας απέναντι σε όλους.

Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες και την διοίκηση του συλλόγου. Ευχόμαστε αυτή να είναι μόνο η αρχή για πολλές, ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.