Συγχαρητήρια στους μικρούς αθλητές των Δημοτικών Σχολείων στο Δήμο Λυκόβρυσης - Πεύκης

 


Συγχαρητήρια στους μικρούς αθλητές των Δημοτικών Σχολείων στο Δήμο Λυκόβρυσης - Πεύκης

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση παρακολουθήσαμε την τελετή βράβευσης των αθλητών που συμμετείχαν στο πρώτο ποδοσφαιρικό τουρνουά Δημοτικών Σχολείων που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης σε συνδιοργάνωση της Ένωσης Γονέων Πεύκης Λυκόβρυσης και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Παιδιού, όπου ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, χειροκρότησε τις προσπάθειες των μαθητών της πόλης μας και παρέδωσε μετάλλια και βραβεία σε όλους όσοι συμμετείχαν στο τουρνουά.

Αμέσως μετά, ο Μάριος Ψυχάλης δήλωσε: «Είναι πάντα μεγάλη μας χαρά και τιμή να βρισκόμαστε ανάμεσα στους μικρούς μαθητές και αθλητές της πόλης μας. Το πρώτο ποδοσφαιρικό τουρνουά των Δημοτικών Σχολείων μπορεί να γίνει η αρχή, ώστε να δημιουργηθεί ένας νέος αθλητικός θεσμός που προωθεί τη συμμετοχή, το «ευ αγωνίζεσθαι» και τον σεβασμό σε όλους. Η στήριξη της νέας γενιάς αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Με δημιουργία νέων αθλητικών υποδομών, ανάπτυξη δράσεων, στήριξη των αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων της πόλης. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.