Γκολ και χαμόγελα στην γιορτή του Α.Ο. Πεύκης!

 


Γκολ και χαμόγελα στην γιορτή του Α.Ο. Πεύκης!

Στην γιορτή λήξης της αγωνιστικής περιόδου του Α.Ο. Πεύκης, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας, παραβρέθηκαν ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης και στελέχη της παράταξης «δήμος Μπροστά+».

Οι αθλητές και οι προπονητές του Συλλόγου παρουσίασαν ένα όμορφο θέαμα, το οποίο είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε και να χειροκροτήσουμε τις προσπάθειες και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες.

Στις κερκίδες του σταδίου βρέθηκαν επίσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ιορδάνης Βογιατζόγλου και Κώστας Μπελεχρής, καθώς και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, Παναγιώτης Αγγελικόπουλος, Μαρία Αθανασοπούλου, Κώστας Αργίτης, Χάρης Ασημακόπουλος, Χάρης Ζαρωτιάδης, Μαρήλια Νικολαΐδου, Γιώργος Ντούσκας, Σπυριδούλα Σίννη, Μαρία Φαραστέλη και Αντώνης Χαριτάκης.

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης δήλωσε:

«Ο Α.Ο. Πεύκης είναι ο μαζικότερος και από τους πιο δραστήριους και επιτυχημένους συλλόγους της πόλης μας. Είναι χαρά μας να βρεθούμε στη γιορτή του και να χειροκροτήσουμε όλη την πολύ καλή δουλειά που γίνεται. Ταυτόχρονα, οφείλουμε να επαναλάβουμε πως θα είμαστε με κάθε τρόπο δίπλα στους συλλόγους, τους αθλητές, τους προπονητές και τους γονείς τους, στηρίζοντας εμπράκτως με προτάσεις και ανάληψη πρωτοβουλιών. 

Στόχος και δέσμευσή μας είναι η ανάπτυξη των αθλητικών υποδομών και εγκαταστάσεων της πόλης μας, ώστε όλοι οι σύλλογοι να μπορούν να αναπτυχθούν ακόμα περισσότερο, να καλλιεργήσουν τα ταλέντα των αθλητών και να σημειώσουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Θερμά συγχαρητήρια στη διοίκηση, τους αθλητές και τους προπονητές για μια ακόμα επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο!».

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.