Συνεχίζουμε αδιάκοπα να ακούμε την κοινωνία

 





Συνεχίζουμε αδιάκοπα να ακούμε την  κοινωνία

Η επαφή με την κοινωνία δεν σταματά ποτέ. Και αυτή την Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο Κώστα Μπελεχρή, τον γραμματέα της παράταξης «δήμος Μπροστά+», Γιώργο Στιβαχτή, το τακτικό μέλος ΔΣ ΠΕΑΠΑντώνη Χαριτάκη και τα μέλη της παράταξης Κωνσταντίνο Αργίτη, Εμμανουέλα Γεωργακοπούλου, Μαρήλια Νικολαΐδου, Σπυριδούλα Σίννη και Μαρία Φαραστέλη, βρέθηκαν στη συμβολή των οδών Λάμπρου Κατσώνη και Αγίας Παρασκευής στη Λυκόβρυση, όπου είχαν για μια ακόμα φορά την ευκαιρία να ακούσουν τους δημότες, να καταγράψουν τα προβλήματά τους και να προτείνουν λύσεις.

Όπως διαπιστώθηκε, το ζήτημα της καθαριότητας είναι εξαιρετικά σημαντικό, καθώς, πέρα από την απουσία μέριμνας από την πλευρά της δημοτικής Αρχής, παρατηρείται σε συγκεκριμένα σημεία συγκέντρωση μπάζων και ξερόχορτων από παρακείμενα οικόπεδα, με συνέπεια να δημιουργείται σοβαρός κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς. Επιπλέον, σοβαρά ζητήματα ελλιπούς οδοφωτισμού παρατηρούνται και στη συγκεκριμένη γειτονιά, όπου, παράλληλα, υπάρχει και έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα, λόγω της αυξημένης κίνησης οχημάτων, ενώ οι κάτοικοι εξέφρασαν για μια ακόμα φορά τις αγωνίες τους για το θέμα της διάνοιξης της Λεωφόρου Κύμης, καθώς και την γενικότερη έλλειψη κοινόχρηστων χώρων στην περιοχή.

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, δήλωσε:

«Ακόμα μια γειτονιά όπου διαπιστώσαμε τις σημαντικές ελλείψεις και βασικά προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών. Είναι γεγονός πως σε κάθε μας επίσκεψη, διαπιστώνουμε αυτό, για το οποίο πλέον έχουμε πειστεί ότι πρέπει να αλλάξει άμεσα. Η εγκατάλειψη και υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης μας, πρέπει και θα αλλάξει άμεσα. Συνεχίζουμε να είμαστε παρόντες σε κάθε γειτονιά. Με καθαρούς ανθρώπους, με όρεξη για σκληρή δουλειά, με όραμα να προσφέρουμε στους δημότες μια γειτονιά όπου θα χαίρονται και θα αισθάνονται ασφαλείς να ζουν». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.