Συγχαρητήρια στον Σ.Π.Α.Λ.Π. για την προώθηση του «ευ αγωνίζεσθαι»

 


Συγχαρητήρια στον Σ.Π.Α.Λ.Π. για την προώθηση του «ευ αγωνίζεσθαι»

Στην εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Πολιτισμού Αθλητισμού Λυκόβρυσης Πεύκης (Σ.Π.Α.Λ.Π.), που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, παρευρέθηκαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Μάριος Ψυχάλης και τα μέλη της παράταξης «δήμος Μπροστά+», Μαρία Τραγάδη, Μαρήλια Νικολαϊδου και Κωνσταντίνος Αργίτης.

Ήταν μια ακόμα όμορφη εκδήλωση, στη διάρκεια της οποίας ανταλλάχθηκαν ευχές και βραβεύτηκαν οι αθλητές επιτραπέζιας αντισφαίρισης του συλλόγου.

Ο σύλλογος παρά την πρόσφατη ίδρυσή του, μόλις το 2020 και σε αντίξοες συνθήκες, λόγω της πανδημίας, μα πάνω από όλα, παρά την έλλειψη συμπαράστασης από το Δήμο μας (σ.σ. υπενθυμίζεται πως έχει έδρα σε αίθουσα παραχωρημένη από το 2ο Γυμνάσιο Πεύκης), κατάφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, να πετύχει πολλές και σημαντικές διακρίσεις σε πανελλήνια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Το έργο που επιτελείται είναι σημαντικότατο και το μέλλον του συλλόγου και των αθλητών του διαφαίνεται λαμπρό, για αυτό και ο Μάριος Ψυχάλης λαμβάνοντας το λόγο, έθεσε την πρόταση για δημιουργία του «Σπιτιού της επιτραπέζιας αντισφαίρισης», με τη δημιουργία χώρου αποκλειστικής χρήσης από τους αθλητικούς συλλόγους, που αναπτύσσουν το εν λόγω άθλημα, έτσι ώστε να υποστηριχθεί εμπράκτως το σύνολο των συλλόγων και των φορέων που φέρνουν επιτυχίες.

Επιπλέον, έδωσε θερμά συγχαρητήρια στους νέους γονείς που ωθούν τα παιδιά τους στον αθλητισμό, στο ευ αγωνίζεσθαι και στην ποιότητα που προσπαθούν να δώσουν στη ζωή τους, ενώ αφιέρωσε το κομμάτι της πίτας που έκοψε, σε όλα τα νέα παιδιά και τους αθλητές, με την προτροπή προς όλους να ακούσουμε τις δικές τους ανάγκες. Τέλος, ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά με νέες επιτυχίες.

Ως παράταξη «δήμος Μπροστά+» σας προτρέπουμε να γνωρίσετε το άθλημα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και το σωματείο του Σ.Π.Α.Λ.Π.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.