Παρόντες στο γλέντι του Συλλόγου Ηπειρωτών

 


Παρόντες στο γλέντι του Συλλόγου Ηπειρωτών

Οι εκδηλώσεις των συλλόγων της πόλης μας, μας φέρνουν πάντα κοντά σε υπέροχους ανθρώπους, με τους οποίους μας συνδέει αμοιβαία αγάπη και εκτίμηση. Αυτό συνέβη και στον χορό που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ηπειρωτών, στον οποίο παραβρέθηκαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης και τα στελέχη της παράταξης «δήμος Μπροστά+», Γιάννης Καλαμπαλίκης και Νίκος Δούκας.

Ήταν μια καλή ευκαιρία να περάσουμε όμορφα λίγες ώρες με παραδοσιακή ηπειρώτικη μουσική και μεζέδες, να συζητήσουμε και να μοιράσουμε ευχές.

 Αμέσως μετά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης δήλωσε.

 «Οι πολιτιστικοί σύλλογοι αποτελούν ενεργό κύτταρο της πόλης μας, καθώς διατηρούν ζωντανή την παράδοση και τα έθιμα του τόπου μας. Θερμά συγχαρητήρια στην πρόεδρο του Συλλόγου, κυρία Γιάννα Λαζάνη για το εξαιρετικό έργο που επιτελεί. Θα είμαστε πάντα στο πλευρό του Συλλόγου και θα στηρίζουμε κάθε τους δράση. Προσωπικά, ήταν μια όμορφη συγκυρία, καθώς είχα την ευκαιρία να συναντήσω τον κ. Γιώργο Λαζάνη, σύζυγο της προέδρου, πρώην δημοτικό σύμβουλο και αντιδήμαρχο Πεύκης, καθώς και του ενιαίου Δήμου, ο οποίος υπήρξε αγαπητός καθηγητής μου οικονομικών στο 1ο Λύκειο Πεύκης. Τον ευχαριστώ θερμά για τα όσα μου δίδαξε, αλλά και για την ευγενή παρουσία και φιλία του».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.