Συγχαρητήρια στο ΚΟΙΠΑΠ για τον όμορφο, αποκριάτικο χορό των ΚΑΠΗ

 


Συγχαρητήρια στο ΚΟΙΠΑΠ για τον όμορφο, αποκριάτικο χορό των ΚΑΠΗ

Για μια ακόμα φορά, τα ΚΑΠΗ του Δήμου μας έδωσαν το παράδειγμα ότι η διασκέδαση και η αγάπη για ζωή δεν έχουν ηλικία και πως την περίοδο της Αποκριάς γινόμαστε όλοι, κυριολεκτικά, παιδιά.

Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα και στην φετινή αποκριάτικη γιορτή των ΚΑΠΗ του Δήμου Λυκόβρυση – Πεύκης, όπου παραβρέθηκαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης και τα μέλη της παράταξης Σοφία Γουναροπούλου, Μαρήλια Νικολαΐδου, Κώστας Ξανθόπουλος, Νίκος Σαουλίδης.

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, δήλωσε:

«Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά που μας βρήκε όλους με χαμόγελο, αισιοδοξία και κέφι. Τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου μας πρωτοστάτησαν και πάλι στο να αποδείξουν ότι η ηλικία δεν είναι εμπόδιο στην χαρά, όσο η καρδιά μένει νέα. Είμαστε πολύ περήφανοι και δηλώνουμε πάντα παρόντες να υποστηρίξουμε κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση. Θερμά συγχαρητήρια για μια ακόμα φορά στον πρόεδρο ΚΟΙ.Π.Α.Π., Παναγιώτη Μπόλλα, στην διευθύντρια 3ης ηλικίας και ευπαθών κοινωνικών ομάδων Άννα Γαιτανίδου, καθώς και στην προϊστάμενη των ΚΑΠΗ Θεανώ Τσιούφη».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.