Πάντα παρόντες στο πλευρό του Συλλόγου Μικρασιατών

 


Πάντα παρόντες στο πλευρό του Συλλόγου Μικρασιατών

Στην όμορφη γιορτή του Συλλόγου Μικρασιατών Πεύκης - Λυκόβρυσης «Ιωνία» για την κοπή της πίτας, παραβρέθηκαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης και στελέχη της παράταξης «δήμος Μπροστά+».

Κατά την παρουσία μας, είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον πρόεδρο του Συλλόγου Γιώργο Γαζεπίδη και τα μέλη του ΔΣ και να τους συγχαρούμε για την εξαιρετική δουλειά του Συλλόγου.

Παρόντες ήταν τα μέλη Μαρίνα Μαγκουρίλου, Σοφία Γουναροπούλου, Εμμανουέλα Γεωργακοπούλου, Μαρήλια Νικολαΐδου, Μαρία Τραγάδη, Γιάννης Καλαμπαλίκης, Αθανασία Κωστάκου, Κώστας Ξανθόπουλος, Δημήτρης Τριανταφύλλου, Παναγιώτης Αγγελικόπουλος, καθώς και αρκετοί φίλοι της παράταξης, οι οποίοι επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στην ομάδα μας.

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, δήλωσε:

«Έχουμε πει πολλές φορές πόσο σημαντικό είναι το έργο του Συλλόγου Μικρασιατών στην διατήρηση της ιστορικής μνήμης. Έναν αιώνα μετά την πιο “μαύρη” σελίδα της νεότερης Ιστορίας του τόπου μας, ο Σύλλογος εκτελεί με τον καλύτερο τρόπο το ιερό χρέος μας να διατηρούμε ζωντανό τον μικρασιατικό πολιτισμό. Η πόλη μας, άλλωστε, έχει έντονο προσφυγικό στοιχείο και το ελάχιστο που έχουμε να κάνουμε είναι να φροντίσουμε να μην ξεχαστούν οι πατρίδες των προγόνων μας και να μεταφέρουμε στη νέα γενιά το μήνυμα ότι δεν θα αφήσουμε ποτέ να χαθούν από τη μνήμη μας. Θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο Γιώργο Γαζεπίδη και τα μέλη του ΔΣ. Είναι αυτονόητο πως θα είμαστε στο πλευρό τους και θα στηρίζουμε με όποιον τρόπο μπορούμε το έργο τους, όπως σε όλους τους φορείς του πολιτισμού στον Δήμο μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.