Πάντα παρόντες στο πλευρό όσων προσφέρουν

 


Πάντα παρόντες στο πλευρό όσων προσφέρουν

Ευαισθητοποιημένος για θέματα κοινωνικής προσφοράς και πάντα παρών στο πλευρό όσων προσφέρουν στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, παραβρέθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της πιτας του Σικιαρίδειου Ιδρύματος.

Τον κ. Ψυχάλη συνόδευσε η εκπρόσωπος Δ.Σ. ΚΟΙ.Π.Α.Π & υπεύθυνη δράσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σοφία Γουναροπούλου και μαζί εξέφρασαν πολλά συγχαρητήρια στην Πρόεδρο του Σικιαριδείου Ιδρύματος κα Κορίνα Λιούτα και σε όλο το ΔΣ για όσα προσφέρουν στους ωφελούμενους του Ιδρύματος και τις οικογένειές τους.

Το Σικιαρίδειον Ίδρυμα βρίσκεται στο Μαρουσι. Ιδρύθηκε το 1939 από την οικογένεια του Βασιλείου Σικιαρίδη αρχικά ως ορφανοτροφείο & πρεβαντόριο & από το 1971 λειτουργεί ως κέντρο κατάρτισης- εκπαίδευσης νέων με νοητική υστέρηση από 14 ετών & άνω. Σήμερα καταρτίζονται - εκπαιδεύονται γύρω στα 80 άτομα

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης δήλωσε:  «Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για την προσφορά του Σικιαρίδειου Ιδρύματος όλα αυτά τα χρόνια. Το Διοικητικό Συμβούλιο, το εξειδικευμένο προσωπικό του, οι εθελοντές και όλοι όσοι συμμετέχουν στα προγράμματα, αποτελούν παραδείγματα σκληρής δουλειάς και προσπάθειας για την ομαλή κοινωνική ένταξη των ωφελούμενων. Θα είμαστε πάντα δίπλα στην Πρόεδρο για τις ανάγκες κατάρτισης των παιδιών και είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε και να προσφέρουμε με όποιον τρόπο μας ζητηθεί για την στήριξη αυτής της σπουδαίας προσπάθειας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.