Θερμά συγχαρητήρια στο ΚΟΙΠΑΠ και στα μέλη των ΚΑΠΗ!

 


Θερμά συγχαρητήρια στο ΚΟΙΠΑΠ και στα μέλη των ΚΑΠΗ!

Λίγες ημέρες πριν, είχαμε την ευκαιρία να παραβρεθούμε στην όμορφη γιορτή για την καθιερωμένη κοπή πίτας του ΚΑΠΗ Πεύκης και των δημοτικών πολυιατρείων. 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης και τα μέλη της παράταξης «δήμος Μπροστά+» Βασίλης Γρυλλής, Χαράλαμπος Καρανάσος, Ελένη Μανδαμαδιώτου, Μαρήλια Νικολαΐδου, Νίκος Σαουλίδης, Σπυριδούλα Σίννη, παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και πέρασαν ένα όμορφο πρωινό, παρέα με τα μέλη του ΚΑΠΗ Πεύκης.

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, τόνισε: «Ήταν μια καλή ευκαιρία να συνομιλήσουμε και να περάσουμε μερικές χαλαρές στιγμές, παρέα με τα μέλη του ΚΑΠΗ Πεύκης, που για μια ακόμα φορά απέδειξαν πως η δίψα για ζωή δεν έχει ηλικία. Πάντα δίπλα στην Τρίτη ηλικία, παίρνουμε παραδείγματα και μαθήματα ζωής, αλλά και στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις κοινωνικές δομές, να συνεχίσουν το έργο τους. Θερμά συγχαρητήρια για μια ακόμα φορά στον πρόεδρο ΚΟΙ.Π.Α.Π., Παναγιώτη Μπόλλα, στην διευθύντρια 3ης ηλικίας και ευπαθών κοινωνικών ομάδων Άννα Γαιτανίδου, στην προϊστάμενη των ΚΑΠΗ Θεανώ Τσιούφη, καθώς και στην προϊστάμενη των δημοτικών πολυιατρείων, Σοφία Νίκου για την εξαιρετική δουλειά τους. Θα είμαστε στο πλευρό τους, ό,τι και αν χρειαστούν. Θερμά συγχαρητήρια επίσης στην ενεργή πολίτη, εκπρόσωπο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΙ.Π.Α.Π και υπεύθυνη δράσεων της δημοτικής βιβλιοθήκης Σοφία Γουναροπούλου για την πολυετή προσφορά της στα τοπικά δρώμενα!».

».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.