Οι γειτονιές έχουν ανάγκη την παρουσία μας

 


Οι γειτονιές έχουν ανάγκη την παρουσία μας

Η καθημερινή επικοινωνία με τους δημότες στις γειτονιές συνεχίζεται. Και αυτή την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο Ιορδάνη Βογιατζόγλου, τα τακτικά μέλη ΔΣ ΠΕΑΠ, Χαράλαμπο Καρανάσο και Αντώνη Χαριτάκη και τα μέλη της παράταξης Κωνσταντίνο Αργίτη, Μαρίνα Μαγκουρίλου και Νίκο παπαναστασίου, βρέθηκαν στη συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου και Σωκράτους στην Πεύκη, όπου και συναντήθηκαν με κατοίκους και άκουσαν τα προβλήματα, ενώ παρουσίασαν τις προτάσεις μας για βελτίωση της καθημερινότητας.

Σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίσει η συγκεκριμένη γειτονιά, αφορούν την ελλιπή καθαριότητα, όπως συμβαίνει και σε πλείστες άλλες περιοχές της πόλης, ενώ οι ηλικιωμένοι κάτοικοι εστίασαν ειδικότερα στην ακαταλληλότητα των πεζοδρομίων, με πολλές φθορές και ελλείψεις, γεγονός που καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνη την μετακίνησή τους.

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, δήλωσε:

«Είμαστε εδώ, όπως κάθε μέρα, για να ακούσουμε, να καταγράψουμε και να προτείνουμε. Η περιοχή χρειάζεται μεγάλα, ασφαλή και καλοσυντηρημένα πεζοδρόμια, καθαρούς και λειτουργικούς κάδους απορριμμάτων, συχνή αποκομιδή και ασφάλεια. Τα ελάχιστα, δηλαδή, αυτονόητα, που δικαιούνται. Αυτό που διαπιστώνουμε καθημερινά είναι ότι οι γειτονιές έχουν ανάγκη την παρουσία μας. Οι δημότες χρειάζονται να εμπιστευθούν ανθρώπους που θα δώσουν λύσεις στα προβλήματά τους. Καλούμε να μας ακούσουν, να τους παρουσιάσουμε το πρόγραμμά μας και να εργαστούμε από κοινού για να αλλάξουμε θεαματικά την εικόνα στην πόλη μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.