Κέφι και χαμόγελα στα αποκριάτικα πάρτι των σχολείων μας

 


Κέφι και χαμόγελα στα αποκριάτικα πάρτι των σχολείων μας

Οι μέρες της Αποκριάς προσφέρονται πάντα για κέφι και χαλάρωση. Με την διάθεση στα ύψη και με πολλά χαμόγελα και ευχές για όλους, επισκεφθήκαμε τα σχολεία της πόλης μας και μοιραστήκαμε όμορφες στιγμές στα αποκριάτικα πάρτι που διοργάνωσαν.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης συνοδευόμενος από το μέλος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Ελένη Μανδαμαδιώτου, το μέλος ΔΣ ΚΟΙΠΑΠ Μαρία Τραγάδη, τα μέλη ΔΣ ΠΕΑΠ, Χαράλαμπο Καρανάσο και Αντώνη Χαριτάκη, το μέλος Κοινωνικού Παντοπωλείου, Σπυριδούλα Σίννη και το μέλος παράταξης Αλίκη Τζιμοπούλου, επισκέφθηκαν το 1ο Δημοτικό Πεύκης, το 3ο Δημοτικό Πεύκης και το 1ο Δημοτικό Λυκόβρυσης και πέρασαν το πρωινό διασκεδάζοντας με τους μικρούς καρναβαλιστές της πόλης μας.

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, δήλωσε:

«Αυτές τις μέρες μπορούμε να αφιερώσουμε στους εαυτούς μας λίγες στιγμές χαλάρωσης και ξενοιασιάς και να γίνουμε και πάλι παιδιά, να διασκεδάσουμε και να ακολουθήσουμε τους μαθητές της πόλης μας στους αποκριάτικους χορούς τους. Θερμά συγχαρητήρια στους συλλόγους των σχολείων μας για τις γιορτές που παρουσίασαν.

 Είμαστε πάντα παρόντες τόσο για να στηρίζουμε και να προτείνουμε λύσεις, αλλά και για να μοιραζόμαστε όμορφες, ανθρώπινες στιγμές που μας αξίζουν σε όλους. Ίσως κάποια στιγμή ανοίξει και η συζήτηση για μια πιο μεγάλη, κεντρική αποκριάτικη γιορτή στην Λυκόβρυση και την Πεύκη, όπως αντίστοιχες εκδηλώσεις οργανώνονται και σε άλλους όμορους Δήμους. Να είστε όλοι καλά και να περάσετε αυτές τις μέρες χαράς με υγεία, αγάπη και χαμόγελα».

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.