Παρόντες στην φιλανθρωπική διοργάνωση της Μητρόπολης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος

 




Παρόντες στην φιλανθρωπική διοργάνωση της Μητρόπολης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος

Στην φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος συμμετείχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης - Πεύκης Μάριος Ψυχάλης και τα μέλη της παράταξης «δήμος Μπροστά+», Ελένη Μανδαμαδιώτου, Σπυριδούλα Σίννη και Δημήτρης Τριανταφύλλου.

Η εκδήλωση ήταν μια πρωτοβουλία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ.κ. Κύριλλου με σκοπό την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Μητρόπολης, ενώ είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε ένα όμορφο και ξέγνοιαστο μεσημέρι, με  νόστιμα εδέσματα, κρασί, τραγούδι και χορό, παρέα με τους ιερείς και τους ενορίτες.

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης - Πεύκης Μάριος Ψυχάλης δήλωσε:

«Ήταν μια εξαιρετική διοργάνωση από την Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος, για έναν πολύ σημαντικό σκοπό: την στήριξη και ενίσχυση του φιλανθρωπικού της έργου. Είμαστε παρόντες σε κάθε δράση που έχει στόχο την υποστήριξη των πιο ευάλωτων συνανθρώπων μας. Θέλουμε να συγχαρούμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Κύριλλο για την πρωτοβουλία. Στηρίζουμε σθεναρά τις προσπάθειες και θα συνεχίσουμε την συνεργασία με την Μητρόπολη προς όφελος όσο το δυνατόν περισσότερων συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη την βοήθειά μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.