Στο πλευρό των κατοίκων κόντρα και στα καιρικά φαινόμενα

 


Στο πλευρό των κατοίκων κόντρα και στα καιρικά φαινόμενα

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα δεν μας πτοούν. Μπορεί η εκδήλωση για την καθιερωμένη κοπή της πίτας και την παρουσίαση του συνδυασμού μας να αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας, εξαιτίας της κακοκαιρίας με την επωνυμία «Μπάρμπαρα», αυτό, ωστόσο, δεν μας εμπόδισε από το να βρεθούμε στις γειτονιές της Λυκόβρυσης και της Πεύκης και να ακούσουμε τους πολίτες και τα προβλήματά τους. 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης και τα στελέχη της δημοτικής παράταξης «δήμος Μπροστά+» Ιορδάνης Βογιατζόγλου, Κωσταντίνος Αργίτης, Χαράλαμπος Καρανάσος, Κώστας Ξανθόπουλος και Αντώνης Χαριτάκης άκουσαν τις ανάγκες και τις ανησυχίες των πολιτών και σύστησαν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ενόψει της κακοκαιρίας και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης δήλωσε:

«Κάθε μέρα εξακολουθούμε να ακούμε την κοινωνία και τα προβλήματά της, αυτή τη φορά, ωστόσο, με το μυαλό μας στην προστασία των πιο αδύναμων και την αποφυγή κινδύνων που μπορούν να δημιουργηθούν εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων. Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» είναι προ των πυλών και οφείλουμε άπαντες να είμαστε προσεκτικοί, να ακούμε τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ώστε να αποφύγουμε τυχόν τραυματισμούς και άλλα προβλήματα. Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε σε κάθε γειτονιά, να καταγράφουμε προβλήματα και να ακούμε τις ανάγκες των πολιτών. Σύντομα, θα ακολουθήσει και ανακοίνωση νέας ημερομηνίας για την εκδήλωση της κοπής πίτας και της παρουσίασης του συνδυασμού μας. Ευχαριστούμε θερμά όλους για το ενδιαφέρον και τη στήριξη. Όλοι μαζί, εργαζόμαστε σκληρά για να έρθουν καλύτερες μέρες για την πόλη μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.