Γνωρίζουμε κάθε γωνιά της πόλης, επενδύουμε στην βελτίωση της ποιότητας ζωής

 


Γνωρίζουμε κάθε γωνιά της πόλης, επενδύουμε στην βελτίωση της ποιότητας ζωής

Οι ανάγκες της καθημερινότητας δεν σταματούν ποτέ, όπως και η προσπάθειά μας να είμαστε συνεχώς στο πλευρό της κοινωνίας και να μην αρκούμαστε στη μετριότητα και τις εφήμερες λύσεις. Η παρουσία μας στις γειτονιές είναι αδιάκοπη και έτσι θα συνεχίσει, όπως ακριβώς συμβαίνει από την πρώτη μέρα που συστήθηκε η παράταξή μας.

Αυτή τη φορά, το Σάββατο 8 Απριλίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης και τα στελέχη της παράταξης Εμμανουέλα Γεωργακοπούλου, Βασίλης Γρυλλής, Σοφία Γουναροπούλου, Μαρίνα Μαγκουρίλου, Μαρήλια Νικολαΐδου, Γιώργος Ντούσκας, Σπυριδούλα Σίννη, Γιώργος Στιβαχτής, περπάτησαν σε γειτονιές της Κάτω Πεύκης και συγκεκριμένα στην Ελευθερίου Βενιζέλου, τη Λ. Ειρήνης και την οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης, όπου για μια ακόμα φορά διαπίστωσαν την κακή εικόνα που παρουσιάζει η πόλη εξαιτίας της αδιαφορίας και της εγκατάλειψης.

Αυτό που διαπιστώθηκε ξανά είναι η ανάγκη για άμεσες επενδύσεις στην ασφάλεια, την καθημερινότητα, την καθαριότητα, την αντιμετώπιση της έλλειψης θέσεων στάθμευσης, τη δημοτική συγκοινωνία, όπως επίσης η αντιμετώπιση του ελλιπούς φωτισμού, ενώ θλιβερή είναι η εικόνα του χώρου δίπλα από το δημαρχιακό μέγαρο, το οποίο η επόμενη δημοτική Αρχή οφείλει να δώσει ξανά σε χρήση για τους πολίτες.

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης δήλωσε:

«Περπατήσαμε μόνο σε μερικούς δρόμους, στους οποίους οι κάτοικοι και οι επιχειρήσεις έχουν πολύ μεγάλες ανάγκες. Άμεσα, απαιτούνται από την επόμενη δημοτική Αρχή επενδύσεις βελτίωσης της ποιότητας ζωής, όπως επίσης και ταχείες ενέργειες που θα οδηγήσουν στην αξιοποίηση μιας περιουσίας, που αυτή τη στιγμή λιμνάζει. Αξιοποιώντας χώρους αναψυχής, αθλητικών και πολιτιστικών εγκαταστάσεων, που θα μπορέσουν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες της νέας γενιάς, των τοπικών συλλόγων και όλων των κατοίκων στον Δήμο»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.