Χ. Καρανάσος – Α. Χαριτάκης: «Στηρίζουμε τον ερασιτεχνικό και το μαζικό αθλητισμό!»

 


Χ. Καρανάσος – Α. Χαριτάκης: «Στηρίζουμε τον ερασιτεχνικό και το μαζικό αθλητισμό!»

*Ο Χαράλαμπος Καρανάσος και ο Αντώνης Χαριτάκης είναι τακτικά μέλη ΔΣ ΠΕΑΠ και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Πεύκης και Λυκόβρυσης, αντίστοιχα

Η πρόσφατη επιτυχία του Α.Ο Πεύκης να εξασφαλίσει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣΑ επαληθεύει ότι τα ερασιτεχνικά σωματεία που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, κάνουν πραγματικά σοβαρή δουλειά. Αντίστοιχα και ο Α.Ο Λυκόβρυσης, καθώς επίσης και ο Κ.Α.Ο Λυκόβρυσης, όπως επίσης άλλα αθλητικά σωματεία με έδρα το Δήμο μας, έχουν πραγματοποιήσει πολύ μεγάλες επιτυχίες.

Η ανάπτυξη των αθλητικών σωματείων επιτυγχάνεται μέσω της δημιουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων και των επενδύσεων στις αθλητικές υποδομές. Το ιστορικό γήπεδο ποδοσφαίρου στην Άνω Πεύκη είναι συνδεδεμένο με την ιστορία της πόλης μας. Επί σειρά ετών το γήπεδο ήταν χωμάτινο, ενώ κατά την τελευταία θητεία του πρώην δημάρχου Παύλου Καμάρα τοποθετήθηκε συνθετικός χλοοτάπητας και ανακαινίστηκε ο περιβάλλον χώρος του γηπέδου. Η τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα και η ανακαίνιση του ήταν μια σημαντική συμβολή του πρώην δημάρχου Παύλου Καμάρα στην επένδυση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Πεύκης, όπως επίσης και η κατασκευή της κολυμβητικής δεξαμενής πλησίον του Δημοτικού καταστήματος.

Από το 2006 έως σήμερα πραγματοποιήθηκε μια ακόμα μερική συντήρηση και αλλαγή του συνθετικού χλοοτάπητα με πόρους από την Περιφέρεια Αττικής, χωρίς να έχουν επιτευχθεί ουσιαστικές επενδύσεις στο περιβάλλοντα χώρο, τους χώρους των αποδυτηρίων, των κερκίδων, κ.λπ. Στις 21/10/2022 η απερχόμενη δημοτική Αρχή απένταξε το έργο συντήρησης και ανακατασκευής του «δημοτικού σταδίου Πεύκης», λόγω μη δυνατότητας του Δήμου να καλύψει την ανάπλαση, αποφασίσθηκε η αφαίρεση του έργου «Μελέτη ανάπλασης Δημοτικού Σταδίου Πεύκης» επένδυσης ύψους 459.657,62€.

Δεσμευόμαστε ότι η επόμενη δημοτική Αρχή θα έχει ως πρώτη προτεραιότητα την επένδυση σε αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως επίσης και τη δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων, τόσο στη Λυκόβρυση, όσο και στην Πεύκη.

Η επόμενη δημοτική Αρχή θα πρέπει να υποβάλλει άμεσα προς ένταξη στο πρόγραμμα «Α. Τρίτσης» ή άλλο συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα την ανάπλαση του Δημοτικού Σταδίου Πεύκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.