Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας την Χριστίνα Βραχλιώτη

 



Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας την Χριστίνα Βραχλιώτη

Η Χριστίνα Βραχλιώτη είναι το νέο μέλος της παράταξης «δήμος Μπροστά+». Γεννήθηκε στη Αθήνα το 1975 και κατοικεί από τότε στην Λυκόβρυση. Έχοντας ζήσει τόσα χρόνια στον τόπο αυτό, γνωρίζει καλά τις ανάγκες του. Είναι παντρεμένη με τον Παύλο Σιμοτόπουλο και έχουν δύο παιδιά, την Χρύσα και το Δημήτρη, ενώ γονείς  της είναι ο Σπυρίδων Βραχλιώτης και η Τζίλντα Κωνσταντινίδη. 

Είναι απόφοιτος γραφικών τεχνών. Επί τρία χρόνια είχε τον δικό της  επαγγελματικό χώρο στην Λυκόβρυση με κοσμήματα και είδη δώρων. Σήμερα δραστηριοποιείται επαγγελματικά με την επισμάλτωση κοσμημάτων σε γνωστή εταιρεία.

Η αγάπη της για τα παιδιά και η αγωνία της  για το μέλλον τους, την οδήγησαν στην απόφαση να ασχοληθεί  ενεργά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση του Δήμου μας, ελπίζοντας, με την εργατικότητα, την αφοσίωση και την ευαισθησία της, να προσφέρει μέλλον για όλους.

Η Χριστίνα Βραχλιώτη δήλωσε σχετικά «Είμαι ευγνώμων που μου δίνεται η δυνατότητα να συνεργαστώ με τον συνδυασμό «δήμος Μπροστα+». Επιθυμώ το καλύτερο για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης και θα το επιδιώξω μέσα από την δυνατή ομάδα του Μάριου Ψυχαλη».

Χριστίνα, καλωσήρθες στην ομάδα μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.