Αναγνωρίζουμε την πλούσια & πολυεπίπεδη δράση του ΚΟΙΠΑΠ

 


Αναγνωρίζουμε την πλούσια & πολυεπίπεδη δράση του ΚΟΙΠΑΠ

Το ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ αποτελεί τον αρμόδιο φορέα του Δήμου μας που είναι επιφορτισμένο με την υποστήριξη των κοινωνικών και πνευματικών δομών του Δήμου μας, όπως οι Παιδικοί Σταθμοί, η Δημοτική Βιβλιοθήκη, τα ΚΑΠΗ, το Κοινωνικό Φαρμακείο, τα Συμβουλευτικά Πολυιατρεία, το Κοινωνικό Φροντιστήριο και άλλες ακόμα δομές. Η τρέχουσα διοίκηση του ΚΟΙΠΑΠ έχει αποδείξει πως, σε συνεργασία με το προσωπικό (μόνιμο και συμβασιούχους), πραγματοποιεί πλήθος επιτυχημένων δράσεων και παρέχει υπηρεσίες είτε κοινωνικές, είτε πνευματικές. 

Η λειτουργία των ΚΑΠΗ, των Παιδικών Σταθμών, όπως επίσης και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης με την διεξαγωγή πλήθους επιτυχημένων ενημερωτικών δράσεων και ημερίδων επαληθεύει την άριστη συνεργασία της Διοίκησης με το μόνιμο προσωπικό, αλλά και τους εθελοντές. Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κύριος Παναγιώτης Μπόλλας, σε συνεργασία με την κυρία Άννα Γαιτανίδου, την κυρία Σταυρούλα Βαρδάκου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ έχουν επαληθεύσει την αγάπη τους για την κοινωνική πολιτική και τις εκπαιδευτικές - ψυχαγωγικές δράσεις.

Εκτός από τη Διοίκηση είναι άξια συγχαρητηρίων, όλα τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, και με χαρακτηριστική αναφορά σε στελέχη όπως η κυρία Σοφία Γουναροπούλου, ο κύριος Σίμος Νικολιδάκης, η κυρία Μαρία Τραγάδη, η κύρια Βασιλική Μαντζαβέλα και ο κύριος Κυριάκος Κατσόγιαννος, που έχουν επιδείξει άριστη συνεργασία με την Διοίκηση του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ για να πραγματοποιηθεί πλήθος επιτυχημένων δράσεων, όπως και έχουμε τονίσει επανειλημμένα. Αξίζει να γίνει ιδιαίτερη μνεία στην αναδιοργάνωση του Κοινωνικού Φαρμακείου με υπεύθυνο τον φαρμακοποιό κύριο Νίκο Σαουλίδη, αλλά και την εξαιρετική σειρά παραστάσεων που πραγματοποιήθηκε «Ω γη της Ιωνίας».  Εξαιρετικά σημαντική είναι δε, η διεξαγωγή ενημερωτικών και επιστημονικών διαλέξεων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, που προσελκύει εγνωσμένου κύρους επιστήμονες ως εισηγητές, με την πλέον πρόσφατη να φέρει τον τίτλο «1821: Πλοία του αγώνα». Θα συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε εμπράκτως κάθε πρωτοβουλία της Διοίκησης του ΚΟΙΠΑΠ που επαληθεύει τον Φάρο κοινωνικής προσφοράς στην τοπική Αυτοδιοίκηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.