Παρόντες στην μεγάλη γιορτή του Αγίου Γεωργίου

 


Παρόντες στην μεγάλη γιορτή του Αγίου Γεωργίου

Η μεγάλη γιορτή του Αγίου Γεωργίου τιμήθηκε και φέτος σε κλίμα κατάνυξης στο ιερό παρεκκλήσιο Αγίου Γεωργίου Κ. Πεύκης, παρουσία πλήθους πιστών, συμπολιτών μας. Το πρωί της Κυριακής, 23 Απριλίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, παραβρέθηκε και παρακολούθησε την Θεία Λειτουργία, συνοδευόμενος από τα στελέχη της παράταξης «δήμος Μπροστά+», Γιάννη Καλαμπαλίκη, Γιάννα Τσακνιά, Σοφία Φαίδρου.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, τα στελέχη της παράταξης Κωνσταντίνος Αργίτης, Βασίλης Γρυλλής, Νίκος Γιαννόπουλος, Χαράλαμπος Καρανάσος, Σπυριδούλα Σίννη και Μαρία Φαραστέλη, παρακολούθησαν την περιφορά της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Γεωργίου και ευχήθηκαν τα χρόνια πολλά σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, δήλωσε σχετικά: «Είναι μέρα τιμής και εορτασμού ενός από τους σημαντικότερους Αγίους της Ορθοδοξίας μας. Ημέρα χαράς, ημέρα γαλήνης. Ευχόμαστε σε όλους τους εορτάζοντες χρόνια πολλά, με υγεία και χαρές και σύντομα να ξημερώσουν νέες, καλύτερες μέρες για όλους και, φυσικά, για τον Δήμο μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.