Γιώργος Κοκκινάς: Περιβαλλοντικός εμπαιγμός

Περιβαλλοντικός εμπαιγμός

Η δημοτική αρχή εγκληματεί εις βάρος του περιβάλλοντος, ενώ κοροϊδεύει τους κατοίκους της Λυκόβρυσης.




 Πιο συγκεκριμένα, ήδη από την προηγούμενη θητεία της, τοποθέτησε περίπου 80 καφέ κάδους στη δημοτική ενότητα της Λυκόβρυσης, με σκοπό να προωθηθεί η ανακύκλωση των οργανικών απορριμμάτων, ενώ διένειμε και ειδικό ενημερωτικό υλικό. Αντί αυτού,  τα οργανικά απορρίμματα που εναποθέτουν οι κάτοικοι στους καφέ κάδους, τα συλλέγουν τα συμβατικά απορριμματοφόρα, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιείται καμία ανακύκλωση οργανικών απορριμμάτων. 
Ουσιαστικά, η δημοτική αρχή τοποθέτησε τους καφέ κάδους για το εφέ, προεκλογικά, χωρίς να την ενδιαφέρει η ουσία. Εάν την ενδιαφέρει η ουσία, οφείλει άμεσα να προμηθευτεί τα ειδικά καφέ απορριμματοφόρα, όπως έχουν προμηθευτεί άλλοι Δήμοι. 
Δυστυχώς, όμως τα στελέχη της δημοτικής αρχής τα απασχολεί μόνο η προσωπική προβολή με κάθε μέσο και κάθε τρόπο, αντί να προβαίνουν σε σχεδιασμό έργων. Ένα παράδειγμα, για ολόκληρη της δημοτική κοινότητα της Λυκόβρυσης, έχει προϋπολογιστεί να λάβει  το Κοινοτικό Συμβούλιο της Λυκόβρυσης για την βελτίωση στο δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης, το δημοτικό δίκτυο ηλεκτροφωτισμού, την επισκευή οργάνων και γενικά των εγκαταστάσεων των παιδικών χαρών, καθώς και τον καθαρισμό οδών, πλατειών, αλσών και κοινόχρηστων δημοτικών χώρων, το ιλιγγιώδες ποσό των 2.000 ευρώ. 
Επιτέλους, ας ενδιαφερθούν για τον Δήμο που καταρρέει, καθώς ευτυχώς για αυτούς, οι επόμενες εκλογές, αργούν.


Γιώργος Κοκκινάς, Κοινοτικός Σύμβουλος Λυκόβρυσης, μέλος της δημοτικής παράταξης "Δήμος Μπροστά+”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.