Ουσιαστική προσφορά στην τοπική αυτοδιοίκηση

Ουσιαστική προσφορά στην τοπική αυτοδιοίκηση

Η δημοτική παράταξη «δήμος μπροστά+» εκπροσωπείται στο σύνολο των συλλογικών οργάνων της Διοίκησης του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, έχοντας ως γνώμονα την δημιουργική αντιπολίτευση, με ολοκληρωμένες και τεκμηριωμένες προτάσεις και έλεγχο των πράξεων της δημοτικής αρχής, ως οφείλει, θεσμικά.  

Τα στελέχη της δημοτικής παράταξης «δήμος μπροστά+» καθημερινά καταθέτουν στα αρμόδια όργανα προτάσεις που στοχεύουν στην βελτίωση της εικόνας του Δήμου και της ποιότητας ζωής των κατοίκων, ενώ πολλές φορές οι προτάσεις κατατίθενται αθόρυβα χωρίς εφέ, τυμπανοκρουσίες και δεκάδες αναρτήσεις στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, αναφορικά με την e-εκπαίδευση των μαθητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από τις 27/02/2020, η εκπρόσωπος της δημοτικής μας παράταξης στην Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή, Βασιλική Ματζαβέλα, επισκέφθηκε το Πράσινο Ταμείο και ενημερώθηκε για τις δυνατότητες ένταξης του Δήμου σε πρόγραμμα αγοράς tablets, που αφορούν την έρευνα και την καινοτομία, με επιδότηση από το Πράσινο Ταμείο, με σκοπό την ψηφιακή αναβάθμιση των μαθητών και την προστασία του περιβάλλοντος, ενώ την πρόταση την κατέθεσε στα αρμόδια όργανα του Δήμου. 

Δυστυχώς, λόγω της έκτακτης κατάστασης με τον κορονοϊό, την δημοτική αρχή την απασχόλησε μόνο να στήσει μια φιέστα χορήγησης 20 tablets, παρά να κάνει χρήση προγραμμάτων από το Πράσινο Ταμείο.

Θα μπορούσαν να αναφερθούν πολλά αντίστοιχα παραδείγματα, που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Η δημοτική αρχή οφείλει να αξιοποιήσει την διάθεση προσφοράς των στελεχών της δημοτικής παράταξης «δήμος μπροστά+». Τα μέλη της δημοτικής παράταξης «δήμος μπροστά+», προσθέτουν με τις θέσεις τους και τις προτάσεις τους, χωρίς ποτέ να διχάζουν με το λόγο τους. 

Είμαστε εδώ, γιατί είμαστε χρήσιμοι για το Δήμο. 

Δεν είμαστε εδώ γιατί ο Δήμος είναι χρήσιμος για εμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.