Βασίλης Γρυλλής - Φανή Γραμμένου: Πατρίκιοι & Πληβείοι

Η δημοτική αρχή καταφέρνει καθημερινά να μας εκπλήξει δυσάρεστα. Την προηγούμενη εβδομάδα, επί τέσσερις συνεχόμενες ημέρες οι υπηρεσίες του Δήμου, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, πραγματοποίησαν test COVID-19, στους εργαζομένους του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, με συντονισμό από το προσωπικό του ΚΟΙΠΑΠ.

Αυτή είναι η θετική πλευρά.

Η αρνητική πλευρά είναι ότι η διοίκηση του Δήμου έβαλε «από το παράθυρο» να κάνουν το test COVID-19, επιπλέον, οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων που στηρίζουν την παράταξη Μαυρίδη. Παρέλαση από τους Celebrities του Δήμου, των οποίων η ζωή είναι πιο πολύτιμη από αυτή των κοινών θνητών.

Καλούμε τη δημοτική αρχή να δώσει στην δημοσιότητα τα ονόματα όσων έκαναν το test COVID-19, πλην των δημοτικών υπαλλήλων και να μας αιτιολογήσει το σκεπτικό της. Όμως, αφού οι Πατρίκιοι της δημοτικής αρχής δεν ντρέπονται, ούτε λίγο, για αυτό το γεγονός, τότε ας τους κρίνει η κοινωνία. Περιττό να υπογραμμίσουμε για μια ακόμη φορά την πλήρη απουσία ενημέρωσης της προέδρου «φάντασμα», του Κοινοτικού Συμβουλίου Πεύκης.

Είναι επιτέλους ανάγκη να πραγματοποιηθούν test COVID-19, για όλες τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, ακόμη και τους πληβείους.


Βασίλης Γρυλής
Φανή Γραμμένου

Κοινοτικοί Σύμβουλοι Πεύκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.