Τιμή και κατάνυξη στην εορτή του πολιούχου Αγίου Παντελεήμονα!

 


Τιμή και κατάνυξη στην εορτή του πολιούχου Αγίου Παντελεήμονα!

Σε κλίμα κατάνυξης και με τον δέοντα σεβασμό, παρακολουθήσαμε τον Όρθρο και την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και, στην συνέχεια, την Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας και του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Παντελεήμονα, πολιούχου της πόλης μας, στον ομώνυμο Ιερό Ναό στην Πεύκη.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μάριος Ψυχάλης και στελέχη της παράταξης «δήμος Μπροστά+», παρακολούθησαν την Θεία Λειτουργία, την οποία  χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ.κ. Κύριλλος   και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για χρόνια πολλά με δημότες.

Τον Μάριο Ψυχάλη συνόδευσαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Καλαμπαλίκης, Χαράλαμπος Καρανάσος, Ελένη Μανδαμαδιώτου, Μαρήλια Νικολαΐδου και Σπυριδούλα Σίννη.

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος δήμαρχος Μάριος Ψυχάλης δήλωσε:

«Σε μια περίοδο που, δυστυχώς, όλοι μας είμαστε συγκλονισμένοι από τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας, η σημερινή γιορτή του πολιούχου της πόλης μας Αγίου Παντελεήμονα, ήρθε σαν μια ανάσα αισιοδοξίας και ελπίδας. Ήταν μεγάλη μας τιμή να παραβρεθούμε και να παρακολουθήσουμε την Θεία Λειτουργία από τον Σεβαστό Μητροπολίτη μας, κ.κ. Κύριλλο. 


Θα ήθελα να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, Χρόνια πολλά στον Δήμο μας, με υγεία, χαμόγελα και αγάπη για όλους. Οι σκέψεις μας είναι πάντα σε όσους αγωνίζονται να την πατρίδα μας και ευχόμαστε και σε αυτή τη μάχη να βγουν όλοι σώοι, νικητές και με τις λιγότερες δυνατές απώλειες».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.