Το πρόγραμμά μας για τη στήριξη των Επιχειρήσεων του Δήμου!

 


Το πρόγραμμά μας για τη στήριξη των Επιχειρήσεων του Δήμου!

Η παρατεταμένη οικονομική και η πρόσφατη υγειονομική κρίση έχει χτυπήσει ανελέητα τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά, που αγωνίζονται καθημερινά να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. Η στήριξη των επιχειρήσεων του Δήμου μας, είναι βασική προτεραιότητα. Με καίριες παρεμβάσεις, άμεση επικοινωνία και μέτρα για την ενίσχυση της επισκεψιμότητας στην τοπική κοινωνία.

Παρουσιάζουμε κάθε μέρα το πρόγραμμά μας για την αλλαγή που επιθυμούμε στην πόλη μας. Έχουμε θέσεις, πρόγραμμα, όρεξη για δουλειά. Όλες οι προτάσεις μας είναι κοστολογημένες και άμεσα υλοποιήσιμες.

Αναλυτικά, το πρόγραμμά μας για το Περιβάλλον και το Πράσινο στον Δήμο Λυκόβρυσης - Πεύκης:

1.   Άμεσες πρωτοβουλίες για την επανίδρυση του Εμπορικού – Επιχειρηματικού Συλλόγου Λυκόβρυσης – Πεύκης

2.   Δημιουργία μητρώου επιχειρήσεων που ανήκουν στον Εμπορικό – Επιχειρηματικό Σύλλογο με άμεση ενημέρωση των επιχειρήσεων για τις ανάγκες, προμήθειες, αναθέσεις του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης. Πρώτη προτίμηση μας οι τοπικές επιχειρήσεις!

3.   Επέκταση των δρομολογίων της δημοτικής συγκοινωνίας με σκοπό την τόνωση της τοπικής αγοράς

4.   Στελέχωση του Γραφείου Καταστημάτων με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων

5.   Ισχυρά αντισταθμιστικά οφέλη στην περίπτωση που πραγματοποιηθεί η επένδυση του Mall στα σύνορα Λυκόβρυσης – Μεταμόρφωσης

6.   Ανάπλαση του Κέντρου Πόλης της Λυκόβρυσης, άμεση ήπια ανάπλαση της Κεντρικής πλατείας Πεύκης και της Λ. Ειρήνης με σκοπό την αύξηση της εμπορικότητας των κεντρικών οδών

7.   Ενημερωτικές ημερίδες και συναντήσεις για τα εργαλεία χρηματοδότησης επιχειρήσεων (ΕΣΠΑ, εργατικά, ασφαλιστικά,  φορολογικά).

8.   Διεξαγωγή εκδηλώσεων (π.χ. καλλιτέχνες) σε συνεργασία με τον Εμπορικό – Επιχειρηματικό Σύλλογο με σκοπό την προσέλκυση του καταναλωτικού κοινού

9.   Δημοτική αστυνομία και φύλαξη, κατά τις νυχτερινές ώρες με σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας

10.         Διαρκής σύμβαση συντήρησης των πεζοδρομίων με σκοπό την άμεση αντιμετώπιση μικρό – παρεμβάσεων, άμεση αλλαγή λαμπτήρων (3 ημέρες) και αποκομιδή των ογκωδών αντικειμένων (3 ημέρες)

Ο Δήμος αλλάζει, προχωράμε μπροστά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.