Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον Αποστόλη Ντάφλο

 


Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον Αποστόλη Ντάφλο

Ένας ακόμα άνθρωπος με εμπειρία, γνώση της πραγματικότητας και ανιδιοτελή αγάπη για την πόλη μας, προστίθεται στην ομάδα μας με στόχο να αλλάξουμε ριζικά την καθημερινότητά μας.

Ο Αποστόλης Ντάφλος γεννήθηκε το 1955 στην Αθήνα. Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Αρχικά, εργάστηκε επί τρία χρόνια ως ορκωτός ελεγκτής στον ιδιωτικό τομέα και, στη συνέχεια, επί 39 χρόνια εργάστηκε στον δημόσιο τομέα. Επί 17 χρόνια υπήρξε στέλεχος της Ανεξάρτητης Αρχής Επιτροπή Ανταγωνισμού. Κατόπιν, επί 22 χρόνια εργάστηκε στο υπουργείο ανάπτυξης & επενδύσεων και άσκησε καθήκοντα μέχρι και της θέσεως του προϊστάμενου διεύθυνσης.

Έχει δυο παιδιά 36 & 32 χρονών. Μένει στην Πεύκη και είναι δημότης αυτής από το 1984. Στις δημοτικές εκλογές του 2006 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Συσπείρωση Πολιτών Πεύκης".

Κάθε ενεργός πολίτης, με όρεξη για δουλειά, αγάπη και όραμα ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη μας, είναι ευπρόσδεκτος. Σε αυτήν την συνολική προσπάθεια, δεν περισσεύει κανένας.

Αποστόλη, καλωσόρισες στην ομάδα μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.