Με μουσική, κέφι και χορό γιορτάστηκαν τα Κούλουμα στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης!

 


Με μουσική, κέφι και χορό γιορτάστηκαν τα Κούλουμα στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης!

Με εξαιρετική ανταπόκριση από τους δημότες της Λυκόβρυσης και της Πεύκης και με πλούσιο πρόγραμμα που περιλάμβανε μουσική, χορό, εκπλήξεις και σαρακοστιανές γεύσεις, ο Δήμος γιόρτασε τα Κούλουμα την Καθαρά Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2024.

Ο υπαίθριος χώρος του Κολυμβητηρίου Λυκόβρυσης στο ΟΤ9 πλημμύρισε κόσμο, που απόλαυσε το πρόγραμμα που είχε ετοιμάσει η Επιτροπή Πολιτισμού του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, για να γιορταστεί η μέρα, όπως αρμόζει στην παράδοση!

Η γιορτή άνοιξε με παραδοσιακούς Χορούς που παρουσίασαν ο Σύλλογος Κρητών Πεύκης - Λυκόβρυσης "ο Ταλως" και η Χορευτική Ομάδα Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, που έδωσαν από νωρίς το ρυθμό για να ξεκινήσει το γλέντι.

Τη σκυτάλη παρέλαβε ο τραγουδιστής Κώστας Γκλάβας με την ορχήστρα του, με ένα ζωντανό, μουσικό πρόγραμμα, που ξεσήκωσε τους δημότες και κράτησε ψηλά το κέφι για περισσότερες από δύο ώρες.

Το πρόγραμμα πλαισιώθηκε από πλούσιους σαρακοστιανούς μεζέδες και άφθονο κρασί, με τους δημότες να απολαμβάνουν τον καλό καιρό, που ήταν σύμμαχος στην εκδήλωση.

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης είχε φροντίσει και για τους μικρούς μας φίλους, καθώς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, παρουσιάστηκε εργαστήρι κατασκευής χαρταετού, Face painting και μπαλονοκατασκευές, όπου τα παιδιά συμμετείχαν με πολλή χαρά!

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, ο οποίος βρέθηκε στο χώρο και πέρασε στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης με τους δημότες, δήλωσε σχετικά:

«Είμαι πραγματικά συγκινημένος από την τόσο μεγάλη παρουσία σας σήμερα εδώ. Τα μηνύματα του κόσμου που λάβαμε ήταν πολύ θετικά και μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε. Ευχαριστώ θερμά την πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτισμού Μαρίνα Πατούλη, που έχει αναλάβει να διοργανώνει τέτοιες εξαιρετικές πολιτιστικές εκδηλώσεις και, φυσικά, το Σύλλογο Κρητών και τα τμήματα παραδοσιακού χορού, που αποτυπώνουν ότι έχουν κάνει πάρα πολλή δουλειά.

 Ευχαριστούμε επίσης όλους τους χορηγούς που προσέφεραν τα εδέσματα και βοήθησαν στην άρτια διοργάνωση, καθώς και όλα τα μέλη της δημοτικής Αρχής που βρέθηκαν σήμερα εδώ και αγκάλιασαν τη διοργάνωση. Ως νέα δημοτική Αρχή είμαστε εδώ για να δώσουμε στους δημότες και κατοίκους του Δήμου μας, τους χώρους που τους αναλογούν, όπως ο υπέροχος χώρος του ΟΤ9, που βρισκόμαστε. Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά με υγεία και καλή Σαρακοστή!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.