Προσλήψεις στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης!

 


Προσλήψεις στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης!

 Ο Δήμος Λυκόβρυσης - Πεύκης εφαρμόζει εκτεταμένο πρόγραμμα προσλήψεων με σκοπό να ενισχυθεί το μόνιμο προσωπικό και το προσωπικό ορισμένου χρόνου.  

Σκοπός του προγράμματος προσλήψεων του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης είναι η προσέλκυση εργαζομένων με σκοπό την μείωση των εξωτερικών αναθέσεων, που σε ορισμένες περιπτώσεις κοστίζουν ιδιαιτέρως ακριβά.  

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος Λυκόβρυσης - Πεύκης υπέβαλε προς έγκριση 39 θέσεις μόνιμου προσωπικού από το πρόγραμμα της Κινητικότητας, ενώ υποβάλλει επιπλέον 34 θέσεις για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ 55 -67.  

Επιπροσθέτως, αναμένεται έγκριση για επιπλέον 8 θέσεις ΙΔΟΧ (8 μήνες) για την περίοδο 2024 - 2025, ενώ ο Δήμος Λυκόβρυσης - Πεύκης αναμένεται να υποβάλλει αίτηση για πρόσληψη περισσοτέρων από 60 εργαζομένων ΙΔΟΧ για τις ανταποδοτικές υπηρεσίες.  

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Δήμος, στο πλαίσιο του ετήσιου προγραμματισμού προτίθεται να αιτηθεί επιπλέον μόνιμους εργαζομένους τον Σεπτέμβριο στο Υπουργείο Εσωτερικών και τον ΑΣΕΠ. Σημειώνεται ότι σύντομα στο Δήμο Λυκόβρυσης - Πεύκης θα  αναλάβουν καθήκοντα 2 μόνιμοι μηχανικοί, όπως επίσης σε μεσοπρόθεσμο διάστημα αναμένονται 3 δημοτικοί αστυνομικοί.  

Τέλος, ο Δήμος Λυκόβρυσης - Πεύκης επεξεργάζεται τη διαδικασία πρόσληψης 6 εργαζόμενων για διάστημα 5 μηνών με σκοπό την θωράκιση από τις πυρκαγιές.  

Ξεκάθαρη πρόθεση της δημοτικής Αρχής είναι να στηρίξει το προσωπικό του Δήμου και να προστατεύσει τις υπηρεσίες που παρέχουν οι ΟΤΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.