Επίσκεψη Δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριου Ψυχάλη στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης για το πρόγραμμα Green City

 


Επίσκεψη Δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριου Ψυχάλη στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης για το πρόγραμμα Green City

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης ήταν ο επόμενος σταθμός του προγράμματος Green City, στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης, προκειμένου να ενημερώσει τους μαθητές για τα οφέλη της ανακύκλωσης. 

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης και οι αντιδήμαρχοι Πρασίνου, Περιβάλλοντος και Κυκλικής Οικονομίας, Μαρίνα Μαγκουρίλου και Αθλητισμού Κώστας Σωτηρίου υποδέχθηκαν την κινητή μονάδα ανακύκλωσης της Περιφέρειας Αττικής και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους μικρούς μαθητές για την προσπάθεια που κάνει ο Δήμος να αυξήσει την ανακύκλωση και να περιορίσει τις δαπάνες διαχείρισης των απορριμμάτων.

Τα παιδιά ήταν ιδιαίτερα ενημερωμένα και ευαισθητοποιημένα για το θέμα της ανακύκλωσης, έδειξαν προθυμία να συνεχίσουν να συμβάλλουν στην κοινή προσπάθεια, ενώ δεν έχασαν και την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα στο δήμαρχο όχι μόνο για τον σκοπό της επίσκεψής του, αλλά και ευρύτερα θέματα της λειτουργίας του Δήμου.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, δήλωσε σχετικά:

«Σήμερα επισκεφθήκαμε ένα ακόμα σχολείο της πόλης μας στο πλαίσιο του προγράμματος Green City και είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε στους μαθητές για την σημασία που έχει η ανακύκλωση στην καθημερινότητά μας. Είναι εντυπωσιακό πως κάθε φορά οι ίδιοι οι μαθητές είναι εκείνοι που δίνουν το σύνθημα να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια. Η ανακύκλωση μας αφορά όλους και οφείλουμε να μαθαίνουμε από μικρή πώς θα πρέπει να την κάνουμε σωστά. Η δράση θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα σε όλα τα σχολεία του Δήμου»!

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.