Στον 1ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Πεύκης ολοκληρώθηκαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις των δημοτικών Παιδικών σταθμών

 

 

Στον 1ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Πεύκης ολοκληρώθηκαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις των δημοτικών Παιδικών σταθμών

 Στον 1ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Πεύκης ολοκληρώθηκαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις των Παιδικών σταθμών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, με μια όμορφη γιορτή που ετοίμασαν τα παιδιά για να υποδεχθούν τους γονείς τους την Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024! 

Παρών και σε αυτή την εκδήλωση ήταν ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Παναγιώτη Μπόλλα και μαζί παρακολούθησαν τα τραγούδια, το θεατρικό παιχνίδι και τις κατασκευές που ετοίμασαν οι μικροί μαθητές της δομής. 

Αμέσως μετά, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης δήλωσε σχετικά:   

«Σήμερα βρεθήκαμε σε μια ακόμα αποκριάτικη γιορτή των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών μας και διαπιστώσαμε και αυτή τη φορά το υψηλό επίπεδο της δουλειάς που γίνεται. Για μια ακόμα φορά, ενημερώσαμε τους γονείς για όλα όσα έχουν γίνει στις πρώτες 75 μέρες της θητείας μας για την στήριξη των Παιδικών σταθμών. Υπενθυμίζω τη μείωση των τροφείων κατά 10% από την ερχόμενη εκπαιδευτική περίοδο, την έναρξη του έργου πυρασφάλειας στους Παιδικούς Σταθμούς της Πεύκης, σε συνδυασμό με προγραμματισμό προσλήψεων, ώστε να δημιουργηθούν νέα τμήματα βρεφικών και παιδικών σταθμών, τη μετασκευή του σχολικού λεωφορείου, ώστε να διατεθεί άμεσα και από τις επόμενες μέρες και για μεταφορά βρεφών, την έναρξη των μαθημάτων μουσικοκινητικής αγωγή Orff και πολλές, καθημερινές παρεμβάσεις για να βελτιώσουμε την ασφάλεια και την ποιότητα στην καθημερινότητα των παιδιών και των οικογενειών τους. Θα ήθελα για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω θερμά τη διευθύντρια των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, Σταυρούλα Βαρδάκου και όλο το προσωπικό, καθώς και τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Παναγιώτη Μπόλλα, που εργάζονται άοκνα για να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Φροντίζουμε τους Δημοτικούς Παιδικού Σταθμούς, επενδύουμε στις υποδομές και το προσωπικό».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.