Παρόντες στην έκθεση της Ομάδας εικαστικών καλλιτεχνών του Δήμου

 


Παρόντες στην έκθεση της Ομάδας εικαστικών καλλιτεχνών του Δήμου

Τέχνη, έμπνευση και δημιουργία πλημμύρισε η αίθουσα «Μ. Αναγνωστάκης» του Δήμου από τα έργα που παρουσίασε η Ομάδα εικαστικών καλλιτεχνών Λυκόβρυσης -Πεύκης «Έκφραση» το διήμερο 27-28 Μαΐου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, ο γραμματέας της παράταξης «δήμος Μπροστά+» και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πεύκης, Γιώργος Στιβαχτής και η επίσης υποψήφια δημοτική σύμβουλος Βασιλική Μαντζαβέλα, επισκέφθηκαν το χώρο της έκθεσης και είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα έργα των καλλιτεχνών.

Αμέσως μετά, ο κ. Ψυχάλης δήλωσε: «Κάθε άνθρωπος που εκφράζεται μέσα από την τέχνη, κρύβει μέσα του την ελευθερία του πνεύματος και την ευγένεια της ψυχής. Αυτό διαπιστώσαμε για μια ακόμα φορά στην έκθεση που φιλοξενήθηκε στην αίθουσα «Μ. Αναγνωστάκης». Οι καλλιτέχνες της πόλης μας προσφέρουν στον Πολιτισμό, με την ενέργεια, την έμπνευση και την δημιουργικότητά μας. Θέλουμε να τους δώσουμε πολλά συγχαρητήρια και να ενθαρρύνουμε ακόμα περισσότερους δημότες να ασχοληθούν με τις τέχνες. Η στήριξη της καλλιτεχνικής δημιουργίας, μέσα από τις δομές του Δήμου είναι μονόδρομος. Αυτό οφείλουμε να το διαφυλάξουμε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.