Καλή τύχη στον Δήμαρχο Ελληνικού- Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτο!

 


Καλή τύχη στον Δήμαρχο Ελληνικού- Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτο!

Η στήριξη μεταξύ συναδέλφων, αυτοδιοικητικών για το καλό των πόλεων μας και το αύριο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, είναι αυτονόητη και ιδιαίτερα σημαντική. Με αυτό το σκεπτικό, ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, παραβρέθηκε στον απολογισμό δράσης και την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτου.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία για μία σύντομη συνομιλία, κατά την οποία αντάλλαξαν ευχές για επιτυχή έκβαση του εκλογικού τους αγώνα.

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, δήλωσε:

«Είναι σημαντικό να μοιραζόμαστε τη χαρά με ανθρώπους που εκτιμάμε και αναγνωρίζουμε το σημαντικό τους έργο. Ο Γιάννης Κωνσταντάτος είναι ένας επιτυχημένος δήμαρχος, με μακρά θητεία στην τοπική Αυτοδιοίκηση και σημαντική προσφορά στην κοινωνία του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης. Η εμπειρία και η συνεργασία του θα είναι πολύτιμή για όλους μας. Όλοι όσοι αγωνιζόμαστε για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών μας, οφείλουμε να έχουμε ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας, να ανταλλάσσουμε τεχνογνωσία και καλές πρακτικές για το αύριο του συνόλου των πόλεών μας. Εύχομαι καλή τύχη στον Γιάννη Κωνσταντάτο και στον αγώνα για την επανεκλογή του. Είμαι βέβαιος πως οι πολίτες του Ελληνικού και της Αργυρούπολης θα τον ανταμείψουν για μία ακόμα φορά για την προσφορά του».   

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.