Γιατί είμαι υποψήφιος για το διοικητικό συμβούλιο κατοίκων του Ηλιακού Χωριού;

 


Γιατί είμαι υποψήφιος για το διοικητικό συμβούλιο κατοίκων του Ηλιακού Χωριού; 

Πίστευα και συνεχίζω να πιστεύω πως όταν επιζητάς την αλλαγή, θα πρέπει πρώτα από όλα να την δημιουργήσεις εσύ ο ίδιος. Δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτα από κανέναν αλλά εμείς οι ίδιοι να το διεκδικούμε.

Το Ηλιακό Χωριό, η γειτονιά μας, ο χώρος που μεγαλώνουν τα παιδιά μας ο πρότυπος οικισμός που στηρίχτηκε στην καινοτομία και την πράσινη ανάπτυξη σήμερα φαντάζει ένα μακρινό όνειρο. Σκουπίδια πεταμένα, κάδοι σπασμένοι, αυτοκίνητα παρατημένα, σκοτάδι και άλλα πολλά θα μπορούσαμε να πούμε.

Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι το ενεργειακό κέντρο (κτήριο G) το σημείο όπου στήθηκε το οικοδόμημα του οικισμού μας κάποιοι θέλουν να το μοιράσουν για να γίνει αποθήκη. Αντί να το αξιοποιήσουμε το μοιράζουμε ως λάφυρο…

Ήρθε η ώρα να φτιάξουμε ξανά τη γειτονιά μας. Να δώσουμε όλοι μαζί από την αρχή τις μάχες μας. Μακριά από στεγανά και κομματικές γραμμές. Τέρμα σε στείρες αντιπαραθέσεις. Σκοπός είναι να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών. Σύμμαχοι μας όσοι συμβάλλουν σε αυτό. Δεν μας νοιάζουν τι κομματική ταυτότητα έχουν.

Το Ηλιακό Χωριό έχει ανάγκη από ανθρώπους με νέες ιδέες που θα βελτιώσουν την ποιότητα των κατοίκων και θα συμβάλλουν στην καλυτέρευση της περιοχής. Έχει ανάγκη από την πρόοδο και όχι από συντήρηση, έχει ανάγκη από φως.

Ανήκω στη γενιά που βίωσε τις πιο σκληρές διαψεύσεις των ονείρων της, στη γενιά που δεν κρύφτηκε από τους αγώνες αλλά μπήκε μπροστά. Για αυτό θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση σας και ζητώ την εμπιστοσύνη σας.


Η μάχη έχει ξεκινήσει και δεν περισσεύει κανείς. Θα πρέπει να συμμετέχουμε όλοι μας ώστε να μην αποφασίζει για εμάς το 10%.

Η ευθύνη είναι στα χέρια μας…

Ώρες διεξαγωγής εκλογών στα γραφεία του Συλλόγου Κατοίκων Ηλιακού Χωριού

Δευτέρα 13/06 18:00 – 21:00

Τρίτη 14/06 18:00 – 21:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.