Ένα νέο σύστημα ήχου παρέδωσε ο Δήμος στο Γυμνάσιο Λυκόβρυσης

 


Ένα νέο σύστημα ήχου παρέδωσε ο Δήμος στο Γυμνάσιο Λυκόβρυσης

Ανταποκρινόμενοι άμεσα σε αίτημα του Γυμνασίου Λυκόβρυσης ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης, Ιορδάνης Βογιατζόγλου και ο πρόεδρος της δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας, Αντώνης Χαριτάκης, συναντήθηκαν με την Διευθύντρια του σχολείου, Μαρία Λυμπερτού, στην οποία παρέδωσαν ένα νέο σύστημα ήχου για την κάλυψη των αναγκών κατά τη διοργάνωση εκδηλώσεων.

Τόσο ο αντιδήμαρχος όσο και ο πρόεδρος της Επιτροπής, ως απόφοιτοι του συγκεκριμένου σχολείου, είχαν την ευκαιρία να ανασύρουν μνήμες από τα δικά τους μαθητικά χρόνια, ενώ συζήτησαν εκτενώς για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι μαθητές, οι καθηγητές αλλά και οι γονείς τους. Αμφότεροι δεσμεύτηκαν πως η δημοτική Αρχή θα είναι δίπλα στο σχολείο με όποιο τρόπο έχει τη δυνατότητα.

Η διευθύντρια του Γυμνασίου Λυκόβρυσης Μαρία Λυμπερτού ευχαρίστησε θερμά τη διοίκηση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και το δήμαρχο Μάριο Ψυχάλη προσωπικά, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του σχολείου.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης σε μήνυμά του ανέφερε:

«Είμαστε δίπλα σε κάθε σχολείο της πόλης μας και με όσα μέσα διαθέτουμε, καλύπτουμε τις ανάγκες που προκύπτουν. Ευχαριστώ τον αντιδήμαρχο Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, Ιορδάνη Βογιατζόγλου, τον πρόεδρο της δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας, Αντώνη Χαριτάκη, τις υπηρεσίες και το προσωπικό του Δήμου για την καθημερινή συνεργασία, που οδηγεί στην αποτελεσματική ανταπόκριση και επίλυση των αιτημάτων. Συνεχίζουμε καθημερινά, με μικρές πινελιές να προσφέρουμε στα σχολεία και τους μαθητές της πόλης μας το καλύτερο που μπορούμε!».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.